2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی تو که فقط ماشین خارجی قبول داری بگرد دنبال مهندس شرکت نفت یا استاد دانشگاه چون بااین طرز فکر فاجعه ات اونی که شغلش نونوا واست بهترین ماشین و خونه هم بخره دو روز دیگه میگی تو نونوایی گداگشنه ای 

مطمئنم عشقم برمیگرده یکی از همین روزا و تولدشو باهم جشن میگیریم🤩😍
اسی تو که فقط ماشین خارجی قبول داری بگرد دنبال مهندس شرکت نفت یا استاد دانشگاه چون بااین طرز فکر فاج ...

بدبخت اون پسره ی دماغ گنده ی لب باریک که میخاد بیاد اینو بگیره و نیاز جنسیشم برطرف کنه.فردارم بره رل بزنه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من پرس و جو کردم گفتن ۴۰ تا ۶۰

پدر شوهر خدابیامرز من نونوایی داشت

درآمدش خوب بود وللللللی هیچی از زندگی نمیفهمن نونواها 

همیشه باید سرکار باشن

و نه خانواده میبینن

نه تفریح دارن

نه تعطیلی دارن

فقط روز اول عید و عاشورا،تاسوعا تعطیلن

و اینکه از ۵ صبح تا ۲ ظهر

و از ۴ بعد از ظهر تا ۱۰ شب سرکار بود

دیگه واسه این ادم جونی میمونه که بخواد واسه خانوادش وقت بذاره ؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
وایی نونواها مگه شبام کار میکنن

اسی ی بار  داشتیم  پنجشنبه شب   نون می‌خریدم با همسرم من کنار ایستاده بودم  بعد نون وا ی نون قلبی درست کرده بود داد به پسرش گفت ببر بده به مامانت ازشم نخوری . شوهر من اینو سوژه کرده بود چقدر خندیدیم خنده مسخره، نه ها. خنده ذوق . باحال بود. 

وایی نونواها مگه شبام کار میکنن

اینا تایم کاریشون اینطوری بود گلم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
امیدارم فقط صبحا کار کنه

خواستگارته عزیزم ؟

دیکا داره نامزدم میشه داریم جدی میکنیم

به سلامتی انشالله 

خوشبخت بشید عزیزم