همش دلم میخواست از خود پیاپبران و امامان سوال هام رو بپرسم و اونا توی دوره ی ماهم زندگی میکردن یا خدا بازم آدم حاضری رو برای هدایت میفرستاد امام زمان(عج)که هنوز ظهور نکردن
بازم عده ای هستن که میگن از کجا معلوم کی پیامبر رو دیده؟البته که قران کتابش پر از معجزست و این بارها ...
بله اینم درسته
نظریه ها متفاوت🤍
🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من میدونم که خیلی از افکارم ممکنه غلط باشه اما از یه چیز خوب مطمئنم ذات دین سیاه نیس این همه ظلم تو دین نیس ری اکشنم اینه که حاضرم بابت اشتباهاتم تقاص پس بدم بابت اونایی که واقعا از لحاظ قلبی اشتباه بودک
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بله یکیه ولی میگیم امام زمان نه امام مهدی چون نباید اسمشون زیاد گفت فقط میگیم امام زمان که همون امام دوازدهم که غایب
🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜
نه نداریم ولی عده ای ک دردین افراط میکنن برای خودشون یه امامی ساختن و دارن ...گفتم نکنه شماهم خدایی ...
نه عزیز ما یه امام زمان داریماونم امام دوازدهم ما شیعه اثنی عشری هستیم
اگر به اشخاص دیگه امام گفته میشه به این علت که
در عربی امام به معنی رهبر و لفظ عربی به اشخاص امام گفته میشه
مثل امام موسی صدر و خیلی از اشخاص دیگه