2777
2789
عنوان

تاحالا فکر کردین که کاش ماهم پیامبر داشتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 50 پست
بازم عده ای هستن که میگن از کجا معلوم کی پیامبر رو دیده؟البته که قران کتابش پر از معجزست و این بارها ...

بله اینم درسته 

نظریه ها متفاوت🤍

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

حق دلم میخواد برام از خدا بگهاخه میدونی چیه خیلی از احادیث امروزه ساخته شده‌ی دست انسان های جدید هست ...

اگه الان بودن حالم خیلی بهتر از این بود

امام زمان هست، اینو میدونم باهاشم حرف میزنم.. 

ولی این خیلی فرق میکنه با اینکه که با یه نفر چشم در چشم حرف بزنی و صداشو بشنوی و آرومت کنه

واقعا داغونه حالم... 

کاش یکی بود🥲

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه امام زمان دیگه ای هم جز امام مهدی داریم؟

نه نداریم ولی عده ای ک دردین افراط میکنن برای خودشون یه امامی ساختن و دارن ...گفتم نکنه شماهم خدایی ناکرده از اون دسته ادمهایی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اگه الان بودن حالم خیلی بهتر از این بودامام زمان هست، اینو میدونم باهاشم حرف میزنم.. ولی این خیلی فر ...

دقیقا

من همش پیش خدا گریه میکنم

خیلی خوبه

همش شبا باهاش حرف میزنم انگار ادم رو در آغوش میگیره تا به خواب بری و این یه حسه:)

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

اگه بفهمی بیشترافکارت غلطه و خیلی اشتباه فکر کردی ری اکشنت چیه ؟

من میدونم که خیلی از افکارم ممکنه غلط باشه اما از یه چیز خوب مطمئنم ذات دین سیاه نیس این همه ظلم تو دین نیس  ری اکشنم اینه که حاضرم بابت اشتباهاتم تقاص پس بدم بابت اونایی که واقعا از لحاظ قلبی اشتباه بودک

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
مگه امام زمان و مهدی یکی نبودن؟!!

بله یکیه ولی میگیم امام زمان نه امام مهدی چون نباید اسمشون زیاد گفت فقط میگیم امام زمان که همون امام دوازدهم که غایب

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

بله یکیه ولی میگیم امام زمان نه امام مهدی چون نباید اسمشون زیاد گفت فقط میگیم امام زمان که همون امام ...

چرا نباید اسمشون رو زیاد گفت؟؟؟پشمام نمیدونستمممم

نه نداریم ولی عده ای ک دردین افراط میکنن برای خودشون یه امامی ساختن و دارن ...گفتم نکنه شماهم خدایی ...

نه عزیز ما یه امام زمان داریم‌اونم امام دوازدهم ما شیعه اثنی عشری هستیم

اگر به اشخاص دیگه امام گفته میشه به این علت که 

در عربی امام به معنی رهبر و لفظ عربی به اشخاص امام گفته میشه

مثل امام موسی صدر و خیلی از اشخاص دیگه

یه سریا واقعا اومدن به وجود داشان خدا شک میکنن من گاها به این موضوع فکر میکنم همش میترسم که کفر به ح ...

اونایی ک معانی قران را بخونن خداروخوب میشناسن ...بخصوص توسوره بقره خوب ب این موضوعات اشاره شده ...

سعی کن تا اخر امسال با خودت عهد ببندی ک فقط معانی قران را بخونی 

چرا نباید اسمشون رو زیاد گفت؟؟؟پشمام نمیدونستمممم

نه اشکالی نداره 

فقط دوتا اسم ایشون هست که نباید زیاد گفته بشه

حرمت زیادی داره، و اگر گفته بشه باید به احترامشون ایستاد

اولی :  م ح م د

دومی: قائم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اونایی ک معانی قران را بخونن خداروخوب میشناسن ...بخصوص توسوره بقره خوب ب این موضوعات اشاره شده ...سع ...

بله

قران خیلی قطعیه و به خاطر همین کاملا قبولش دارم 

بارها از توش معجزه دیده شده

من هروقت به خدا فکر میکنم گریم میگیره هیچکس باورش نمیشه انقدر معتقدم چون به بقیه نمیگمش مثلا خانوادم بشنون اینو حمله پانیک بهشون دست میده😂

بلهقران خیلی قطعیه و به خاطر همین کاملا قبولش دارم بارها از توش معجزه دیده شدهمن هروقت به خدا فکر می ...

البته من با نون حلال وتو خانواده ی مذهبی بزرگ شدم

بلهقران خیلی قطعیه و به خاطر همین کاملا قبولش دارم بارها از توش معجزه دیده شدهمن هروقت به خدا فکر می ...

افرین همین که گاهی به وجودش فکر میکنی یعنی از خیلی ها جلوتری ....انشاالله ک بحق قران عاقبت بخیر و سلامت و شاد باشی .