2777
2789
عنوان

تاحالا فکر کردین که کاش ماهم پیامبر داشتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 50 پست

اها حالا گرفتم .عزیزم ما یک امام زمان داریم اونم امام دوازدهم ما ولی عصر واما درمورد شیطنت شما 

همیشه انسان هایی مخلص نه معصوم درطول تاریخ بودن وهستن که یار امامان ما بودن مسلم مالک اشتر و۷۲ تن یار امام حسین امروز هم همین شک نکن 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

چرا نباید اسمشون رو زیاد گفت؟؟؟پشمام نمیدونستمممم

نهی شده در روایات و حتی لعنت و کافر گفته میشه کسی که اسمشون بیاره

علتش میتونه این باشه که برای امام خطر جانی نداشته باشه شناسایی نشه چون به محض اینکه امام زمان شناسایی بشه حتی خیلیا که میگن مسلمونیم با امام میجنگند 

گفته شده احتمالا این روایات برای غیب صغری امام اما بنا بر احتیاط باید رعایت کرد و همون امام زمان بگیم

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اها حالا گرفتم .عزیزم ما یک امام زمان داریم اونم امام دوازدهم ما ولی عصر واما درمورد شیطنت شما همیشه ...

اما این آدمایی که فکر میکنند خیلی منطقی هستن و دلایلی بر ضد دین ما میارن چی..چی فکر میکنن..

حس میکنم خیلی توی چیزهایی که توانایی درکش رو ندارن تمرکز میکنن درسته!؟

چرت و پرت‌میگن

من هرگز ازین سوالا نمیپرسیدم

از همنشینی باهاشون احساس گناه میکنم برای مدتی با کسی که دین باور نبود همصحبت شدم واقعا حالم بد شد

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

اما این آدمایی که فکر میکنند خیلی منطقی هستن و دلایلی بر ضد دین ما میارن چی..چی فکر میکنن..حس میکنم ...

دین باور که خیلیا نیستن ولی کلا هیچیو قبول نداشت و خیلی سعی در دیدگاه های فلسفی و منطقی داشت وای مسخره ها

افرین همین که گاهی به وجودش فکر میکنی یعنی از خیلی ها جلوتری ....انشاالله ک بحق قران عاقبت بخیر و سل ...

عزیزم خییلی متشکرم ازتون خدا به شمام سلامتی بده❤️

اما این آدمایی که فکر میکنند خیلی منطقی هستن و دلایلی بر ضد دین ما میارن چی..چی فکر میکنن..حس میکنم ...

واقلیت اینه دین اسلام انقدر ساده وباور پذیر که نمیشه کرمانشاه کرد وکسی که بهش معتقد باشه هرگز درش شک نمیکنه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن