2777
2789
عنوان

سونوگرافی فولیکول

119 بازدید | 27 پست

سلام دوستان، این ماه اولین ماه مصرف لتروزول بوده به تجویز پزشک، توی سونوی روز ۱۳ سیکل دوتا فولیکول داشتم ۱۹ و ۲۰، به نظر شما اوضاع چطوره احتمال بارداری وجود داره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم حتما .برای منم دعا کن مادر بشم خواهش میکنم

قوربونت برم، یاد خودم افتادم، به همه التماس میکنم برام دعا کنن، شما هم برای من دعا کن، میگن دعا در حق دیگران زودتر برآورده میشه

قوربونت برم، یاد خودم افتادم، به همه التماس میکنم برام دعا کنن، شما هم برای من دعا کن، میگن دعا در ح ...

حتما عزیزم .من ذخیره تخمدان پایین .دکترا نا امید نا امیدم کردن .داغونم.به هیچ کی هم هیچی نگفتم  

من میدونم که خدا هدیه زیبایش رو یه روز قشنگ بهم میده.برام دعا کنید منم مادر بشم   

حتما عزیزم .من ذخیره تخمدان پایین .دکترا نا امید نا امیدم کردن .داغونم.به هیچ کی هم هیچی نگفتم

امیدتو از دست نده، برای خدا که نشدنی نیست، میگن با تغییر سبک زندگی مشکلات ذخیره تخمدانم قابل حله، شما چند سالتونه؟

امیدتو از دست نده، برای خدا که نشدنی نیست، میگن با تغییر سبک زندگی مشکلات ذخیره تخمدانم قابل حله، شم ...

انشاالله .32

من میدونم که خدا هدیه زیبایش رو یه روز قشنگ بهم میده.برام دعا کنید منم مادر بشم   

ذخیره تخمدان یه چیز الکیه، تو فقط به یه تخمک نیاز داری 

حرف دکترای پول پرست رو باور نکن