عاشق پوفکم ،ولی از وقتی بچه دار شدم سعی می کنم غذاهای ناسالم نخورم تا الگوی خوبی واسه بچه هام باشم ،واسه بچه ها هم خیلی کم چیزهای ناسالم می گیرم در حد ماهی دو بار ،یه بار .از اون طرف شوهرم عاشق پیتزا و فست فود و این چیزا ولی من نمی زارم واسه بچه ها این چیزا زیاد سفارش بده .اگه بخواد بخوره آخر شب که اونا خواب هستن همیشه هم منو شریک جرم خودش می کنه واسم پوفک و پیتزا میگیره آخر شب که اونا خوابن با هم می خوریم .بعدشم عذاب وجدان می گیرم ،کسی هست مثل من باشه ؟بیاید اعتراف کنید تا بار گناهتون کم شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باورم نمیشه.به بهانه مضر بودن پیتزا میخرید تنهایی می خورید خب کی به شما گفته پیتزا واسه بچه بده؟ و ا ...
گلی پیتزای ایتالیایی جز مفید ترین غذا هاست
ولی توی ایران نه
چون نه پنیر پیتزای خوبه ، نه روغنش روغن زیتونه و ...
بخاطر همین پیتزا های ایران اصلا برای بچها توصیه نمیشن
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
واقعا.من یه لحظه دخترمو تصور کردم که این کارو باش کردم.دلم سوخت والا.ما اصلا از بیرون پیتزا نمی خریم ...
نوشتم که ماهی یکی دوبار میدم ولی زیاد نمیدم که غذای اصلیشون شه مریض شن ،بیشتر عذاب وجدان برای صدمه زدن به خودمه که می دونم اون چیزا چه قدر بده ولی باز می خورم زیاد