2777
2789
عنوان

شریک جرم شوهرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3037 بازدید | 118 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دخترم دوسالشه زیادم غذا خور نیست ولی اصلا غذا بدون بچم پایین نمیره

احتی اگه نخوره باید کنارم بشینه وگرنه اون غذا سنگ میشه میره پایین

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
چرا واسه مادر جرمه تک خوری

تحریم خودتون رو به حساب عشق مادری نذارین .مگه برای بچه ها کم میزارین که عذاب وجدان میگیرین!!!!این حرفها یک مشت تلقین بی اساسه برای اینکه مادر بیشتر از خودگذشتگی کنه

یک همکار داشتم همیشه میگفت شبا که بچه ها خوابن، یواشکی با شوهرش چیپس و پفک میخوره😄😄😄

من معاون مدرسه ام بعد بچه ها اجازه ندارن چیپس و پفک و غذاهای ماسالم بیارن مدرسه، جزءقانون مدرسه ست

یکسری با همکارها پفک و چیپس خریدیم نمیدونید چطوری یواشکی تو مدرسه خوردیم ... انگار داشتیم مواد میکشیدیم

میدفتیم زیرمیز میخوردیم بعد تا بچه ها میومدن همگی سکوت کسی حرف نمیزد که از صداش بچه ها نفهمن🤣🤣🤣🤣🤣

تا خدا هست ... زندگی هست 😊

فقط طلاق بگیر استارتر😲

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اصلااا عذاب وجدان نداشته باش مگه ما مادرا دل نداریم 🥺مگه وقف بچه هامونیم ؟تعهد دادیم حتی یه یفک پیتزا نخوریم ؟منم مث شمایواشکی پفک وکرانچی فلفلی میخورم بهم آرامش میده نمیتونم کناربذارم حکم سیگارو داره واسم 

اره خیلی حس بدیه قایم کنی و اوت طفل معصوما که خیلیم دوس دارن نخورن با عرض معذرت این خوراکی از زهمرما ...

واقعا.من یه لحظه دخترمو تصور کردم که این کارو باش کردم.دلم سوخت والا.ما اصلا از بیرون پیتزا نمی خریم توی خونه .گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت میدم قارچ و فلفل دلمه میزنم و بعد هم روی نون پیتزا و روش پنیر.که اینو توی فر هواپز سرخکن رژیمی ماکروفر و حتی قابله چدن یا تفلن میشه پخت.اتفاقا خیلی هم مقویه