2777
2789
عنوان

بیاین بگین من چمه

68 بازدید | 12 پست

از داخل حس تو خالی بودن می کنم هیچ ذوقی ندارم اصلا دوسال میرممیام مدرسه اما درس نمی خونم همش شبا گریه می کنم فکر می کنم همه ازمن بهترن حس می کنم خیلی از همه لحاظ از دخترای هم سن سالم کمترم  دیگه خسته شدم از این چیزی که هستم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم درکت میکنم وقتی هم سنت بودم منم اینشکلی بودمبرو بیرون پاساژ خرید کن اهنگ شاد گوش بده کتاب بخون

هیچ ذوقی برای خرید ندارم فقط خستم دلم همش گریه می خواد بچه که بودم اینطوری نبود بزرگ که شدم اینطوری شدم 

افسرده

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

حتما ب روانشناس مراجعه کن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
نه حتی موبایل ندارم

چند سالته؟

ببین ناامیدی و فشار روحی از سمت خانواده، محدودیت، مقایسه شدن با دیگران از طرف خودت و خانوادت

و در نتیجه نرسیدن ب هدفایی ک تو ذهنته باعث افسردگی میشه

افسردگی مثل یه سنگه که صد تن وزنشه و روی پاهاته

هم دردت میاد و عذاب میکشی

هم میخوای بلند شی به چیزایی ک میخوای برسی ولی توان بلند کردن اون سنگ رو نداری

و در عین حال حس میکنی فرصتا و‌ موقعیتات جلو چشمت دارن نابود میشن و کاری ازت بر نمیاد و این اون سنگ رو سنگین تر میکنه!!

کمک لازم داری ک از این درد و عذاب و سنگینی نجات پیدا کنی

تنهایی سخته

باید یکی باشه ک درکت کنه

یا زمان بگذره و کم کم بی حس شی ک کلی زمان از دست میدیو خودش بعدا باعث افسردگیت میشه باز

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
۱۷ سالم دلم می خواد خوب بشم اما نمی دونم چیکار کنم

از خوندن کتاب یا گوش دادن ب کتاب صوتی و پادکست شروع کن

و صحبتای دکتر علی بابایی زاد تو برنامه اردیبهشت رو گوش کن از قسمت اول

ب شدت خودشناسیتو بالا میبره

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲