2777
2789
عنوان

شریک جرم شوهرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3037 بازدید | 118 پست
بهش یاد دادم اول در بزنه بعد بیاد داخل 😂بفهمه هم چیزی نمی گه میاد میشینه کنارمون می خوره ،پیتزا هم ...

پس از نظر تغذیه خوب بارشون آوردید 👌🏻😁

وقتی چیزای مضر نخورن یا کم بخورن دیگه به این راحتی دورش نمیرن. منم همینطورم متنفرم از فست فود حتی سرخ کردنی هم دوست ندارم انگار معدن این چیزا رو قبول نمیکنه 

غلط املائی‌ نیست گفتاری نوشتنه ،نه من دیکته نمی گم یه نرم افزار دانلود کردم خودش می گه خیلی خوبه 🙄

گفتاری هم میگیم پُفک، گُناه، پوفک و گوناه چیه توروخدا؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پفک میگیرم عذاب وجدان دارم فست فود ماهی یکبار اونم با بچه هام از گلوم پایین نمیره نمی‌دونم چرا

منم‌ شش سال نخوردم چون یا باردار بودم یا بچه شیر میدادم ،ولی به تازگی از هر دو تاش فارق شدم 

حساس نباش😅

نمیتونم

اوضاع تحصیلکرده های جامعه وخیمه، من هرگز بی تفاوت نیستم، هرجا ببینم تذکر میدم. 

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

نمیتونماوضاع تحصیلکرده های جامعه وخیمه، من هرگز بی تفاوت نیستم، هرجا ببینم تذکر میدم.

تحصیلات مگه به غلط املاییه. اینجوری باشه فوق تخصص رو ببینی یه حرف می‌ذاره بقیش خط خطی .

منم‌ شش سال نخوردم چون یا باردار بودم یا بچه شیر میدادم ،ولی به تازگی از هر دو تاش فارق شدم

😁😁 

من از چندتا پفکی خودم میخورم به اونا هم میدم 

همسرم به شدت مخالف بچه دوم تا هله هوله غیر استاندارد میخوره دل درد میگیره و شبا نمی‌خوابه 

حتی کبابم کیفیت نداشته باشه نمیخوره😆😆😆 در این حد خوراکش استاندارد بود

تحصیلات مگه به غلط املاییه. اینجوری باشه فوق تخصص رو ببینی یه حرف می‌ذاره بقیش خط خطی .

نمیدونم چرا هیچ کس متوجه منظور و متوجه حرفهای من نمیشه!

بیخیال

نمیدونم چرا هیچ کس متوجه منظور و متوجه حرفهای من نمیشه!بیخیال

آره واقعا متوجه نشدم ‌ من اینجور برداشت کردم که شما حساسیت زیادی رو غلط املایی دارید و این موضوع ارامشتونو به هم میزنه. خواستم یه یادآوری کنم که بیخیال باشید. در هر صورت اگه برداشت اشتباه بوده ببخشید .

منم ب بچهام چیپس و پفک نمیدم ولی پیتزا خودم براشون درست میکنم اونم یکی دو ماه یکبار بیشتر براشون مرغ ...

کارت درسته بچه معده اش کوچیکه اگه این چیزا بخوره غذا اصلیش نمی خوره مریض میشه