2777
2789
عنوان

شریک جرم شوهرم شدم

2966 بازدید | 118 پست

عاشق پوفکم ،ولی از وقتی بچه دار شدم سعی می کنم غذاهای ناسالم نخورم تا الگوی خوبی واسه بچه هام باشم ،واسه بچه ها هم خیلی کم چیزهای ناسالم می گیرم در حد ماهی دو بار ،یه بار .از اون طرف شوهرم عاشق پیتزا و فست فود و این چیزا ولی من نمی زارم واسه بچه ها این چیزا زیاد سفارش بده .اگه بخواد بخوره آخر شب که اونا خواب هستن همیشه هم منو شریک جرم خودش می کنه واسم پوفک و پیتزا میگیره آخر شب که اونا خوابن با هم می خوریم .بعدشم عذاب وجدان می گیرم ،کسی هست مثل من باشه ؟بیاید اعتراف کنید تا بار گناهتون کم شه

خیر

تا حالا از:این کارا نکردم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره من عاشق ناپلونی هستم شوهرم بخره به بچه زیاد نمیدم اخه اضافه وزن داره دوتا بیشتر نمیدم بخوره بعد بقیه شو خودم تموم میکنم من دیوونه ناپلونی هستم یه جعبه درجا میخورم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودت تو خونه فست فود درست کن .بچه هاتم بخورن من ک دلم نمیاد بدون بچه هام اما پفک واقعا مضره

براشون درست می کنم دو هفته یه بار ولی زیادش  ضرر داره ،ولی اونی که بیرون می گیری خوشمزه تره انگار ،منم اولش نمی خوردم بعدش دیگه طاقتم از دست دادم ،احساس گوناه‌ دارم

ولی گیریم تا سن مدرسه هم ندادی بخورن بعدش چی. اینجوری بدتر هلاک میشن برای این خوراکیا

میدم بخورن ولی زیاد نه ،مثلا دو هفته ای یه بار ،که جایگزین غذا اصلی نشه .حالا اصلا خودشون زیاد هم علاقه ندارن ولی اگه شوهرم بگیره می خورن ولی بهانه نمی گیرن،مدرسه هم میرن