2777
2789
عنوان

قرص آهن ک باعث یبوست نشه

62 بازدید | 7 پست

چی سراغ دارید کپسولی هم نمی خوام باشه 

هر چی می گیرم باعث یبوست میشه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

علت اصلی مشکل رو پیدا کن ، شاید قرص یا کپسول آهن لازم نباشه

ن کم خونی بعدم خانما ها ب خاطر عادت ماهیانه باید استفاده کنن من فقط وقتی قرص آهن می خورم یوبس میشم اگر نخورم مشکلی ندارم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
رئول

کپسولی هس؟ شما مشکل گوارشی براتون پیش نمیاد؟ 

نه قرصه. منم از اونایی هستم که با قرص آهن یبس میشم دیگه دکتر اینو نوشته و نشدم

مرسی عزیزم