2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره دانشگاه برم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 83 پست
ببین تا وقتی به خانوادت متکی باشی اونا هرچی بگن مجبوری گوش بدی نمیتونی هم پول بابارو بگیری هم بگی به ...

من دنبال رشته دانشگاه دولتی نیستم. من اصلا دنبال چیزی جز هنر نیستم و چون دیپلم تجربی دارم و یکسال با تاخیر دیپلم گرفتم سر جراحی کمرم راه بس نشستن و صبر کردن ندارم بخوام درس بخونم مجبورم سه سال عقب بیوفتم تا دیپلم هنر بگیرم و شدنی نیست

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شرایط دقیق خانواده شمارو نمیدونم ولی خیلی از خانواده ها به خاطر تو سری خور نگه داشتن نیست در واقع ...

من ادم زوری درس خوندن نیستم! گفتم که ۲۰۰ میلیون فقط هزینه دیپلم گرفتنم شد اونم برا کلاسای ریاضی شیمی فیزیک که خودم از بسشون بر نمیومدم. باز برم یه رشته که نمیخوام و باز منت و تو سری بخورم؟

من دنبال رشته دانشگاه دولتی نیستم. من اصلا دنبال چیزی جز هنر نیستم و چون دیپلم تجربی دارم و یکسال با ...

خب پس تا وقتی هم پدر اجازه نده نمیتونی کاری کنی چون هزینه را اون میخواد بده  

بشین منطقی باهاش صحبت کن ببین نگرانی چیه و چطوری راضی میشه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
به حرف اینا گوش نده پا فشاری کن یعنی چی هرچی اونا گفتن مگه تو برده ای آخه که همش به حرفشون گوش بدی😐 ...

احساس میکنم هرکی بزور شوهر کرده حسرت زندگی دلخواهش به دلش مونده اومده منو نصیحت میکنه :/

به حرف اینا گوش نده پا فشاری کن یعنی چی هرچی اونا گفتن مگه تو برده ای آخه که همش به حرفشون گوش بدی😐 ...

احساس میکنم هرکی بزور شوهر کرده حسرت زندگی دلخواهش به دلش مونده اومده منو نصیحت میکنه :/

دعا کردن مگه فایده داره...منطقی دارن نظر میدن

کدوم منطق؟ شماها خودتون زن هستین ینی یه زن از بس خودش بر نمیاد؟ یه زن همیشه وقتی بخواد تنها و مستقل بشه سر از فساد در میاره؟ اینا خودشون زن ضد زنن بعد اسم اینو میزارید منطق؟ 

اگه میدونی میتونی بعد که رفتی تهران کار پیدا کنی بنظرم حتما برو شده به زور، فردا بابات حسرتای زندگیتو گردن نمیگیره

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙

اگه میدونی میتونی بعد که رفتی تهران کار پیدا کنی بنظرم حتما برو شده به زور، فردا بابات حسرتای زندگیت ...

بخدا همین الانش هر وقت دعوامون میشه و بهش میگم زندگیمو خراب کردی که مجبورم کردی تجربی بخونم میگه خودت خواستی به من چه... خودت تجربی رفتی من زورت نکردم....

درحالی که میگفت ۱۹ و ۷۵برا هنر زیاد و حیفه برو تجربی بعدن تو دانشگاه هنر بخون...

که اونم بعد ها دیدن شهرمون داغونه و دانشگاه های حسابی هم بدون کنکور هنر کسیو نمیپذیرن... همش دارم لعنتش میکنم که چرا نرفتم هنر

شهر خودتون برو دانشگاه بخدا بابات حق داره تو این زمونه دختر تنها بیاد تهران درس بخونه تا پدر مادر نش ...

با قفس نگه ذاشتن کسی پاک نمیمونه یه دزد تو‌زندان دزدی نکنه هنر نکرده اگه پدرش خوب تربیت کرده باشه بچشو خیالش راحته

بخدا همین الانش هر وقت دعوامون میشه و بهش میگم زندگیمو خراب کردی که مجبورم کردی تجربی بخونم میگه خود ...

دیر نشده، من که حسم میگه بابات راضی میشه، اگه تا لحظه ی آخر بگی من همینو میخواااام، بازم بحث کن،یکاری کن انقد بحث کن باهاش که خسته بشه کنار بکشه

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙

شهر خودتون برو دانشگاه بخدا بابات حق داره تو این زمونه دختر تنها بیاد تهران درس بخونه تا پدر مادر نش ...

😂😂😂

خوابگاه رو قبل غروب باید بیای حاضری بزنی 

کدوم دانشجو شب بیرونه که بره خونه کسی 

چتونه شماها

اا

عزیزم شما رتبه خوب بیار 

بعدش کم کم دل پدرت نرم میشه رتبه خوبت رو نشونش بدی

اگرم دلش نرم نشد یه دعوا راه بنداز

آخرش میگه هر کار میخوای بکن 

من که تا قبل قبولی کنکورم بابام نمیذاشت برم شهر دیگه، بعدشم رتبه ام خیلی خوب شد اون موقع هم دعوا بود آخرش هم گفت هر جا دوست داری انتخاب رشته کن به جهنم

خدایا شکرت ...