2777
2789

اصلا براش مهم نیستی .منظورم‌کادو نیست حتی یه تبریک خشک خالی ام نگه .‌قیافه میگیره تو اون روز روشم میکنه اونور میخابه . تا چند ماهم رابطه نداشته باشین

بیخیاله .به هیچی اهمیت نمیده حرف نمیزنه

چیزی ام گفتنی بهش شکایتی چیزی.....  میگه مگه من چیکارتون کردم چی گفتم بهتون 

مثله مجسمه است هیچ احساسی نداره 

۱۱ ساله ازدواج کردم شرایط طلاق اینا ندارم یدونه  بچه ام دارم 

فقط بدونید به شدددت از زندگی نا امیدم خسته ام  صبح تا شب دارم دعا میکنم بمیرم خدا خودش ورم داره ببره 

چون هیچ انگیزه ای واسه زنده بودن ندارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تازه داشتم به همینافک میکردم تازه مشکلات من فراترازکادوو۰۰۰هست

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

شرایط محبت رو خودت مهیا کن خب بلد نیست یجوری کن که انگار تازه ازدواج کردی بزار عادت کنه کاری کن خوشش بیاد  وقتی اومد خودش میاد طرفت رفتار سردی نداشته باش چرا طلاق رو ملت نون و پنیر کردن توروخدا  اینا همش درست شدنیه خودتون دست بکار بشین خب  روز زن نبود میخواستین چیکار کنین روز زنه که زنه خب ک چی مثل روزای دیگ