2777
2789
نه ی دستی نبود هر دو من پام شکسته آخراش دیگه همسرمم کمک کرده یعنی واقعااا زور میخادکلا کار سختیه پیش ...

بلایاا ازتون دور گلم خداروشکر آسیبی ندیدین ...بله گلم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خالق بگو پول بفرسته برا این بندش

خودت نمیتونی عزیزم 

من مامان بزرگم دستش شکست گفت حتی منو بکوشین نمیرم دکتر باز 

با آب خودتون باز کنین واسم 

ب دکتر دیگه زنگ زدیم بیاد خونه گفت من نمیتونم دکتر خودش باید انجام بده بعدشم دستگاه داره 

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
شیرزنان آهنین نی نی سایت چقدر پر جرعتین یکی با قیچی قند شکن یکی با قیچی آهن بر 🥲🥲🤗🤗 حالا من دکتر ...

وااای من سری اولی که اتفاقا همین پام شکست موقع باز کردن گچ همین طور بود یعنی کم بود دکتر بغل کنم از شونه هاش آویزون بودم🤣 

ولی این دفعه دوم مساله حیثیتی بود نمیشد برم دکتر گچو باز کنه گفتم که خیییلی سخته اصلا پیشنهاد نمی کنم

ادم میترسه ولی

نه بابا چه ترسی 

شوهرم از ارتفاعِ شش متری افتاد خدا بهش رحم کرد فقط دستش شکست و رونش به شدت ضربه دید 

دستشو یک ماه و ده روز بعد نشست اروم آروم با چاقو اره ای آزاد کرد و بعدم درش آورد 

هرچیی گفتنمش برو دکتر گفت نمیخواد😤😂

بعدم رفت یه دوش گرفت و دستشو شست و تمیز کرد 

اما تا چند روزی دستش بی حس بود و نمیتونست جسم سنگین باهاش بلند کنه 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

من دستم اول راهنمایی بودم شکست 

انقد از اون فرز بی صاحاب میترسیدم 

هرچی گفتم توروجان من بریم خونه با آب باز کنیم نزاشتن 

امشب امتحان کن نشد فردا برو اورژانس بیمارستان تامین اجتماعی 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
وااای من سری اولی که اتفاقا همین پام شکست موقع باز کردن گچ همین طور بود یعنی کم بود دکتر بغل کنم از ...

ای واایی مثل خودم 🤣🤣🤣...بله درسته گلم همینطوره...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
نه بابا چه ترسی شوهرم از ارتفاعِ شش متری افتاد خدا بهش رحم کرد فقط دستش شکست و رونش به شدت ضربه دید ...

بخاطر بی تحرکی گچ بوده 

اگر می‌رفت دکتر براش تازه فیزیوتراپی هم می‌نوشت 

چه بهتر خودش زود حرکت داده 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.