2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره دانشگاه برم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 83 پست
دانشگاه های زنونه مثل الزهرا و ..هم مخالفن؟شده حتی بری حوزه علمیه شهرتون اونجا حقوق یا روانشناسی و . ...

من دنبال رشته غیر هنری نیستم، جواهرسازی یا طراحی لباس میخوام جایی کع مدرکش ارزش داشته باشه و شهر خراب شده خودم هیچکدومو نداره با تهرانم فقط دو ساعت فاصله داره ینی دور نیست ولی زیربار نرفتنشو نمیفهمم

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

بابای من دردش پول نیستدردش شهر غریبه وگرنه ۲۰۰ میلیون هزینه نمیکرد من دیپلم تجربی بگیرم زوری

منم نگفتم پوله دردش 

میگی نمیتونم برم دولتی 

در واقع نمیخوای بخونی برا دولتی   

موفق باشی

اا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه مشکل دیگه ام دارم اونم اینه که ازینکه جلو چشم درس بخونم بدم میاد، از بچگی خودم درسامو خوندم کسی کمکم نکرده ولی ازینکه یکی هی در اتاقو وا کنه بگه افرین داری درس میخونی یا برو درس بخون ازین جملات بدم میاد وقتی تنهام از بس کارام بر میام ولی وقتی جلو چشم خانوادمم از کاری که میکنم دست میکشم حتی بدم میاد کسی تشویقم کنه برا کاری که خودم دارم میکنم، نمیدونم متوجه میشین یا نه... ولی واقعا عزابه

منم نگفتم پوله دردش میگی نمیتونم برم دولتی در واقع نمیخوای بخونی برا دولتی موفق باشی

دارم میگم نمیتونم برا کنکور مجبورم ترمیم سوابق کنم! منم یازدهم تو کرونا بودم و امتحانم نهایی نبوده الان بخوام نهایی بدم باید بشینم کل دروس تخصصی تجربی رو بخونم که اونم عقلانی نیس و هر شب دارم تو این خونه تحقیر میشنوم، بعد فک میکنی خانواده من هزینه میکنن که من باز بشینم درس بخونم کنکور بدم که شاید بشه دولتی قبول بشم؟

انشالله که به ارزوت میرسی💜

خیلی سخته محدودبودن میفهمم چی میگی

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

والا دیشب عکس و فیلم و اینستاگرام دانشگاهو نشون دادم مامانم گفت خیلی باکلاسه فقط برو هرجور شده برو ب ...

من میدونم الان بابات چه شکلیه

یکم تحت فشار بذاریدش با مامانت دوتایی

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙