2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره دانشگاه برم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 83 پست
تاپیکمو بخون .چقد از نبود پدر نالیدم و داغونم .قدرشو بدن برا دانشگاه هم امید ب خدا ک راضی شع

ادمی که برای من جزنفرت چیزی نداشته چیزی نیس که بخوام قدرشو بدونم

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده منم نزاشتن برم تهران میگفتن می‌ترسیم تنهات بزاریم و از جامعه آدمها و...شهر خودمون میرم فرقی ...

عزیزم شهر خراب شده ای که توشم رشته ای که من میخوامو نداره

ادماش داغونن من حالم ازین شهر و ادماش بهم میخوره

نمیفهمم چرا همه میخوان منو قانع کنن بشینم سر جام!

الان ۲۰۲۵ عه عهد عتیق نیس که دخترو توسری خور نگه دارن!

دیگ مجبوری یا تحمل کنی و ی رشته تو همون شهر بری یا اطراف شهرتون بری ک نزدیک باشه 

یام انقد درس بخونی ک پزشکی و مهندسی تهران و فرهیختگان بیاری ک بهت خوابگاه بدن و دولت پشتت باشه واس درس خوندن 

ما ی همسایه داشتیم رویایی بود. درسش افتضاح بعد ادعا دانشگاه بهشتی داشت هرروز دعوا داشت تو خونه 

آخرشم با ۴ تا تجدید دیپلم ردی بود و شوهرم گیرش نیومد بس ک رویایی بود مادر پسرها میپرسیدن برن سمتش

عالیه، از هدفت به هیچ وجه دست نکش❤

دعام کنین... هرشب دارم تاپیک دعا میزنم بلکه ازین جهنم و زندانی که بابام برام ساخته فرار کنم... 

برو پیش یه دعانویس دیگهدعوا کردی باهاشون؟

من اجازه ندارم از خونه بیرون برم اون یه نفر هم معتمد بابام بود که لج کرده و نمیخواد کمکم کنه

دیگه نمیدونم چیکار کنم من تو این خونه حتی پول تو جیبی هم ندارم...

دیگ مجبوری یا تحمل کنی و ی رشته تو همون شهر بری یا اطراف شهرتون بری ک نزدیک باشه یام انقد درس بخونی ...

عزیزم شهر من تا تهران دو ساعت فاصله اس! ینی نزدیکن بهم دیگه منم دنبال پزشکی و مهندسی نیستم، من هنر میخوام بخونم، بزور خانوادم با ۲۰۰ میلیون هزینه و بزور دیپلم تجربی گرفتم چون برا این رشته ساخته نشده بودم، وضعیت مالی خانوادم خوبه لنگ اینکه دانشگاه دولتی بخواد حمایتم کنه نیستم.

عزیزم شهر خراب شده ای که توشم رشته ای که من میخوامو ندارهادماش داغونن من حالم ازین شهر و ادماش بهم م ...

من شرایط دقیق خانواده شمارو نمیدونم ولی خیلی از خانواده ها به خاطر تو سری خور نگه داشتن نیست در واقع به خاطر ترسشونه 

اونم نه از بچشون از بقیه و جامعه 

شماهم باید مجبورشون کنی بری ک میگی نمیزارن 

خب کلا تو خونه موندن و بیکاری بهتره یا دانشگاه همونجا ی چیز دیگه بخونی؟

فوقش یکم بعدش که به رفت و امدت عادت کردن انتقالی بگیر تغییر رشته بده 

تو دانشگاه اونجا هم دروس عمومی بردار که وقتت تلف نشه برا تغییر رشته 

ببین تا وقتی به خانوادت متکی باشی اونا هرچی بگن مجبوری گوش بدی نمیتونی هم پول بابارو بگیری هم بگی به تو ربطی نداره هرجا برم دیگه اون داره پولشو میده و اتفاقا به اون مربوطه 

پس بخون که دولتی قبول شی 

و بعد دانشگاه نزدیک تر بزن که بزارن بری

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

منتظر بودم خیلیا برام دعا کنن ولی بلعکس دارم میبینم اکثریت میخوان من به حرف خانوادم گوش کنم و حسرت چیزی که میخوام به دلم بمونه...😐

منتظر بودم خیلیا برام دعا کنن ولی بلعکس دارم میبینم اکثریت میخوان من به حرف خانوادم گوش کنم و حسرت چ ...

به حرف اینا گوش نده 

پا فشاری کن 

یعنی چی هرچی اونا گفتن مگه تو برده ای آخه که همش به حرفشون گوش بدی😐

اینا یا تو این دنیا نیستن یا کلا کل عمرشونو به حرف بابا و شوهر بودن 

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙