2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرت کار خوبیه یا بد؟ مرد پررو میشه یا قدر میدونه؟

خب نمیدونم خوبه یا بد

اما بستگی ب طرفتم داره

بعضیا پررو میشن سواستفاده میکنن بعضیام قدرتو بیشتر میدونن و میفمن هیشکی براشون مث ط نمیشه اونم تو این دوران ک همه دنبال پول طرفن

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

چرا باید هزینه کننناون شوهره که باید هزینه کنه

خب بنظر شما دختری ک تو دوستی مخصوصا اوایلش اصلا بیان نمیکنه چ خواسته ای داره ولی پسره خودش مثلا درک اینو داره ک باید هزینه کنه ولی دختره هیچوقت نمیگه ولی پسره میدونه دختره چون خودش درآمد داره همه چی داره در نظر اون پسر عزیز میشه یا بی ارزش

اگر پسری هزینه نکردتو براش سرگرمی هستیوقتی هزینه نکرده ی سوال بزرگ پیش میاد اینکه ‌واقعا تو دوس ندار ...

ببین هزینه مثلا پول کافه رستوران بده هر بار میاد گل و باکس گل و دسته گل و حتی شده شاخه گل بیاره تولدتم انگشتر طلا بده منطقیه؟ ۴ ۵ ماهم باشه دوست شده باشین شما هم براش البته کادو گرفته باشی

۴ ماهه با همیم یه مدال طلا بعدشم هر هفته ۱۰۰ تومن شارژ و....من نمیخوام خودش اصرار میکنه والا

وای شارژ خیلی زشته اونم از پسر مردم من برام بزنه پسش میدم ینی خودم پول ی شارژ ندارم ک اینکارو کرده