2777
2789
عنوان

اینستاگرام بعد دوسال فعال کردم گریه ام گرفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 52 پست
خوش ب حالت ک ی نشونی داری ازش مجرده بنظرت؟ پی ام بدی خوشال میشه بنظرم

اره خوشحال میشه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

واقعا دوستاهم دوستای قدیمی الان هرچقد هم رفیق پیدا کنم اصلااا مزه ی رفیقای قدیمی رو نمیده انگار تکرا ...

قدر جدیدا رو بدون یه روز دلت شاید واسه همینا هم تنگ شد

اللهم عجل لولیک الفرج🥕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم سی سالمه و هیچ دوستی ندارم و بدتر اینکه نمیتونم راحت رابطه نگهدارم....و تنهایی اذیتم میکنه ....

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 

من اگر جای تو بودم پیام میدادم ، نمیزاشتم تو دلم بمونه این مورد که یه پیامه...

چی میخواد بشه ؟ یا خوشحال میشه یا سرده اونم طبیعیه مقداری بابت این فاصله 

پیام دادی به منم بگو چیشد:)

تایپیک هات یکی درمیون دوس پسر دوس پسره 

خوبه دوسال پیش به قول خودت تینیجر بودی 

به اینم نمیخواد پیام بدی یه مشت جو گیر

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

منو دوستم (دختره ) ۶ ساله باهم تو مجازی دوستیم الان یه هفته بیشتره باهم حرف نزدیم من دلم تنگ شده براش ولی چون این اواخر این چندمین بار بود که یکدفعه چند روز حرف نمیزدیم همش من میرفتم حالش می‌پرسیدم گفتم اینبار نوبت اونه بالاخره همونقدر اون برام مهمه منم باید براش مهم باشم 

ولی دریغ از یک پیام هرروز از خواب بیدار میشم منتظر پیامشم ولی اون به کل منو گذاشته کنار 🚶‍♀️🚶‍♀️

منم همینطور دختر منم همینطور وقتی چتا چهارسال پیش یا پنج سال پیشو میخونم گریم میگیره دورم پره پر بود از ادمای خوب و مختلف البته برا من همه رفیقام دختر بودن اینقدر خوش میگذشت باهاشون ولی الان تنهای تنهام هیچکی دورم نیست