2777
2789
عنوان

اینستاگرام بعد دوسال فعال کردم گریه ام گرفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه روابطی که با پیام ندادن از طرف ما تموم شد....چقدر بعضیا بی معرفتن یه حالی از ادم نمیپرسن

آره واقعا چرا همیشه ما دلتنگ می شیم و ما پا پیش می گذاریم 

بعداز 2 سال بی خبری دلتنگ شدم برای آدمی که تا ابد مدیون زحمات و کاراشم، پیام قدر دانی دادم هیچی نگفت  اما شمارم سیو کرد 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
آره واقعا چرا همیشه ما دلتنگ می شیم و ما پا پیش می گذاریم بعداز 2 سال بی خبری دلتنگ شدم برای آدمی که ...

من با یکی پا به پا درس خوندیم و تست زدیم و به هم مشاوره دادیم

بعد کنکور فقط یبار پیام داد

منم از لجم چت پاک کردم که دیگه هیچ وقت پیام ندم

و دیگه ازش خبر ندارم

🪸🐠🫧

من با یکی پا به پا درس خوندیم و تست زدیم و به هم مشاوره دادیمبعد کنکور فقط یبار پیام دادمنم از لجم چ ...

اینی که من گفتم 11 سال از من بزرگتر هست 

و واقعا تلاش کرد برای کمک به من 

منم دو سالی یکبار یادش میکنم بار اول خیلی خوشحال شد اما این بار استقبال نکرد فقط شماره جدید سیو کرد 

به هر حال وظیفم بود یادش کنم چون حق به گردنم داشت و داره و خواهد داشت 

آدمیزاد به این یاد ها امیدوار میشه تا زنده ای باید یاد کنی وگرنه بعدش چه فایده 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
اینی که من گفتم 11 سال از من بزرگتر هست و واقعا تلاش کرد برای کمک به من منم دو سالی یکبار یادش میکنم ...

دیگه باید دو طرف بخوان که صمیمیت قبل حفظ بشه

اون بنده خدا قبل کنکور اعصابم بهم ریخت گفت وقت نمیزاری و همش کتابات مهمن و توجه نمیکنی

۲ماه بعدش که کنکور دادم دیگه کلا قطع شد رابطه

🪸🐠🫧