2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184089 بازدید | 851 پست
چه چیزی عایدم میشه بخوام توی مجازی و افرادی که باهاشون ارتباط ندارم دروغ بگممنم پسرای سنگدل زیاد دید ...

چند سالته چند سال باهاش بودی 

چرا رفت 

من تجربه بهم ثابت کرده 90 درصد پسرا عین همن 

اون 10 درصد 

5 درصدشون تو شرایط خاص رنگ عوض میکنن

یه 5 درصد خالص شااااااااید بمونه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما دشمن هم جنس های خودتونین؟من طرفداری نکردم.اتفاقا میگم با خودش جدی صحبت کن که اگه واقعا پسره توی ...

نه من نیستم شما هم نباشید

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
چند سالته چند سال باهاش بودی چرا رفت من تجربه بهم ثابت کرده 90 درصد پسرا عین همن اون 10 درصد 5 درصدش ...

حدود 30 سالمه

نزدیک 5 سال با هم بودیم

اولین تجربه جدی جفتمون بود

من موقعیت شغلی و مالی نداشتم اون موقع واسه همین رسمی نرفتم خواستگاری.ولی قرارمون ازدواج بود

انتظار داشتم بهم فرصت بده.دانشگاه که تموم شد عوض شد.هزار تا بهونه آورد.آخرشم رفت.خیلی دنبالش رفتم.حتی پام به کلانتری و دادگاه و... کشیده شد.دیگه ارزششو نداشت واقعا ولی بازم زورمو زدم.نشد

insta :  amiiid619

من دوستم بعد ۶ سال رابطه ک مدام پیش هم بودن ب پسره کف خاستگار دارم بابام شک کرده گیر میده باید بزاری ...

برعکس شده پسرا ناز میکنن برا دخترا

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
حدود 30 سالمهنزدیک 5 سال با هم بودیماولین تجربه جدی جفتمون بودمن موقعیت شغلی و مالی نداشتم اون موقع ...

راسش من خودم سمت پسری که میگه الان موقعیت ندارم نمیرم

موقعیت ندارم بنظرم یه بههونس

حالا هر چند که خانم انگار ادم موندن نبودن....

حالا یسوال ظاهر اون خانم چجوری بود ظاهر یا موقعیت خاصی هم داشتن 

شاید ((خواستگار دارم ))برای بعضی پسرا یه ترفند قدیمی باشه بخاطر همین بهش توجه نمیکنن!منم خواستگار داشتم بهش گفتم اهمیتی نداد وقتی ازدواج کردم تازه متوجه شد راست گفتم.حالا من دوتا بچه دارم اما اون نمیتونه دیگه با کسی باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرا وقتی تو این موقعیت هان اگر نخوانت راحت میرن...خیلی هاشونم د ر نهایت میگن امیدوارم خوشبخت بشی و ...

دقیقااا ...از کورد جماعت باغیرتتر وباتعصبتر نداریم که ...یکیشون دوست من بود روم بسیاررررر غیرتی بود خر من شده بود تا این حد بگم که من لب باز میکردم چه ها که نمیکرد ولیییی تا حالا دهبار گفته عروسیت منو دعوت کن  قلبم اتیش میگیره اینو میگه دلم مچاله میشه ولی چیزی نمیگم بهش ..نامردن بخدا از طرفی تو قلب ادم جا خشک کردن از طرفی هم اینجوری میگن  

این ترفند خیلی نخ نما شده و قدیمیه و فهمیده داری الکی میگی 

ولی خب یک سالم زیاده باید تکلیفت رو روشن کنه 

بعدم تاحالا ندیدم یه عروس غریبه بره تو اراکیا و به پای پیر بشن اخرش طلاقه یا از اولم نمیان 

راسش من خودم سمت پسری که میگه الان موقعیت ندارم نمیرمموقعیت ندارم بنظرم یه بههونسحالا هر چند که خانم ...

وقتی سنت پایینه و دانشجویی و هنوز شاغل نیستی.پدر پولدار هم نداری.توی این گرونی به نظرم اینا بهونه نیست.واقعیته.دخترها چنین مسئولیتی ندارن و کسی هم ازشون توقع نداره

مهمتر اینکه هر کسی حق انتخاب داره و میتونه قبول نکنه ولی دور از انصافه وقتی شرایطو میبینی و میپذیری بعدش بزنی زیر قولایی که دادی

ظاهرش تقریبا معمولی بود ولی خب واسه من بهترین بود چون ازش خوشم اومده بود

موقعیت خاصی هم نداشتن.یه آدم معمولی در حد اکثر آدما ولی تا دلت بخواد توقع و انتظار و.... داشتن متاسفانه

وقتی سنت پایینه و دانشجویی و هنوز شاغل نیستی.پدر پولدار هم نداری.توی این گرونی به نظرم اینا بهونه نی ...

خب دانشجو باشه شرایط خوب نباشه 

باهاش تو رابطس یسری مسیولیتارو قبول کرده 

متعهد شده چرا خواستگاری نیاد 

چرا رسمی ترش نکنن تا شرایط فراهم شه

شاید ((خواستگار دارم ))برای بعضی پسرا یه ترفند قدیمی باشه بخاطر همین بهش توجه نمیکنن!منم خواستگار دا ...

واسه شما هم ظاهرا خیلی جدی نبوده وگرنه راحت قیدشو نمیزدین برین با دیگری ازدواج کنید