2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183718 بازدید | 851 پست
خب دانشجو باشه شرایط خوب نباشه باهاش تو رابطس یسری مسیولیتارو قبول کرده متعهد شده چرا خواستگاری نیا ...

پدر شما همچین شخصی رو میپذیره؟

شاید یه درصد کمی منطقی و منصفانه برخورد کنن و قاطع جواب منفی ندن ولی اکثریت چنین شخصی رو اصلا قبول ندارن.بهش فرصت هم نمیدن

خود پسر هم وقتی موقعیت نداره واقعا سختشه بره جلو با اینکه شاید خیلیا دلشون بخواد ولی مجبورن صبر کنن

insta :  amiiid619

پدر شما همچین شخصی رو میپذیره؟شاید یه درصد کمی منطقی و منصفانه برخورد کنن و قاطع جواب منفی ندن ولی ا ...

من ادمیم که بیشتر برام اهمیت داره خودم چی میخوام....بعد اینکه یه پسر بهم بگه من قصدم جدیه فقط شرایطش ندارم 

مفت هم نمیارزه وقتی یکی میره خواستگاری قرار نیس صب عقد کنن که

بعد ماتو فامیلمون دیدم 

پسر خالم نزدیک 3 سال با ینفر نامزد بودن 

تا خونشون اماده شد کاروکاشبی راه انداخت 

3 سال ...جز تایم دوستیشون....

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مجرد بودم با یکی که واسه یه شهر دیگه بود دوست بودم. خودم‌تهرانم. چون پسر بدی بود و خیلی تحقیرم میکرد تصمیم گرفتم باهاش بهم بزنم . الکی گفتم خواستگار دارم تا بهونه ی محکم واسه کات داشته باسم و بهم زدم. دو‌ماه بعدش خواستگار خوب اومد و با همون ازدواج کردم. شما هم با این پسر بهم بزن حتی اگه جوابت منفی باشه به خواستگارت

نقدو به نسیه نده-خودتو بدبخت نکن دگ مرد پیدا نمیکنی رو قولش بمونه فردا ببخشید رک میگم چون شما دوسش داری میره و شکست عشقی میخوری بکنار-میوفتی یادت خواستگاراتم از دست دادی یاد سادگیت یاد حماقتت ی شبه نابود میشی  پس در حق خودت ظلم نکن

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....
من ادمیم که بیشتر برام اهمیت داره خودم چی میخوام....بعد اینکه یه پسر بهم بگه من قصدم جدیه فقط شرایطش ...

میگم که اقلیت اوکین با چنین شرایطی

الان فرضا طرف نگه قصدم جدیه ولی موقعیت ندارم

بره خواستگاری وقتی عملا نه شغل داره هنوز نه خونه و.... چه فرقی میکنه

بره خودشو تحقیر کنه جلوی خانواده دختر که چی بشه

insta :  amiiid619

میدونی بهمم چی میگهمیگه رابطه ما هیچوقت بهم نمیخوره مگه تو خرابش کنیقشنگ میندازه گردن منگفتم اگ من ب ...

اسی چندتا از تاپیکهای فبلت هم خوندم میدونم از حرفم ناراحت میشی ولی خواهرانه دارم بهت میگم این آدم دوستتت نداره دختر.اینو قبول کن و دکمشُ بزن .نهایتش یکی دوماه اذیت میشی بهتر از موندن توی این رابطه مسخره ست.ببخش بیرحمانه حرف زدم قصدم اینه که چشمات باز کنی.عمرت تلف نکن براش هیچ ارزشی برات قائل نیست انقدر بی زبون نباش.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

اسی میدونم سخته میدونمااا اما یه حقیقتی رومیخوام بگم این ادم مطمعن باش کنار تو باحداقل دوسه نفر بوده!!حاضرم قسم بخورم.

و اینو بهت قول میدم دیر یا زود چه بااین خاستگار چه کسای دیگ چه تنهایی  یه ماه دوماه ته تهش یکسال دیگ انقدرررر خداروشکر میکنی که بیخیالش شدی .انقد ادمای بهتر و ادم تر وجود دارن که وقتی کنار یکیشون قرار بگیری میفهمی اصلن عشق چیه نگرانی چیه زندگی چیه و اینو بهت قول میدم امضا میکنم یه روز دست خودتو میبوسی که اجازه دادی خاستگارت بیاد و باهمون دست زدی بلاکش کردی .خواهش میکنم احساسی برخورد نکن.اون ادم تمام دنیارو هم داشته باشه اما وقتی احساس نداره وبراش مهم نیستی وغرورشو نمیذاره کنار هیچ ارزشی نداره.همین الان بلاکش کن لطفا

عزیزم اول اینکه انشالله خوشبخت بشی

دو اینکه وراقعا چرا گریع میکنی؟ برو سجده شگر بجا بیار زود شناختیش اتفاقا خدا حیلس دوست داشت دستشو واست زود رو کرد 

زود بندازش بسرون از زندگیت این اشغال رو سزاوار بدترین خداحافظیه

همونی که خیلی نایسه هستم😌
چرا بابا خیلی همودیدیم

ببین احتمال ۹۹ درصد فهمیده الکی میگی، اصلا اگرم نفهمیده باشه همون بهتر که زودتر روی واقعیشو دیدی... دیگه بهش پیام نده یا ملاا بلاکش کن زنگم یکی دوبار جواب نده، اینجوری ممکنه یهو بفهمه مثلا داری راست میگی عذرخواهی کنه و پیگیر بشه بفهمی دوستت داره یا نه