2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183647 بازدید | 851 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لانگ چیه باز 😐💔

از راه دور یا  (long distance) زمانی است که دو نفر با فواصل طولانی یا سایر موانع فیزیکی، عاطفی یا شرایطی از هم دور هستند اما در  هستنند. تماس فیزیکی با یکدیگر بسیار محدود و دشوار است و ارتباط رو در رو به صورت روزانه تقریبا غیرممکن است.

insta :  amiiid619

شمام طرفدار خودتونید شما مردا هوای خودتونو دارید

شما دشمن هم جنس های خودتونین؟

من طرفداری نکردم.اتفاقا میگم با خودش جدی صحبت کن که اگه واقعا پسره توی فاز دیگست عمرشو پاش هدر نده

چی بگم که کات کنم

به نظرم چون موقعیتش بالاست داره ناز میکنه اگر خواستی بهم بزنی باهاش بهش بگو پسری که اومده خواستگاریم بازاریه و خیلی وضع مالی خوبی داره تا میتونی از پسره تعریف کن اعتماد به نفسشو بکش پایین بعدشم به هم بزن این واست کیس ازدواج نمیشه مطمین باش بزار گورشو کم کنه و فکر نکن هرکی موقعیت اجتماعیش بالاست الزاما آدمه.... من یه خواستگار برام اومد خواهرش منو بهش معرفی کرده بود داشت هییت علمی دانشگاه تهران میشد و خلاصه دکتر بود و اینا وای وای وای دیوانه بود توی همون جلسه اول بیشعوریش مشخص شد و منم همون جلسه اول ردش کردم اینقدر بهش برخورده بود فکر می‌کرد دیگه رو هر دختری دست بزاره با کله براش میره حالشو گرفتم🤣

الان شوهرم کارمنده و کارشناسی داره ولی آدمه آددددم و همین ارزش داره

همیشه ارزش خودتو بدون هر آدمی که موقعیت داره واسه زندگی نیست... 

نمیدونم.خانوادت میدونن پسری توی زندگیت هست و دوستش داری یا فقط کلی سر بسته گفتی خواستگار نیاد؟ دلیلش ...

والا ما هر جی مرد و پسر چه خودم چه اطرافیانم دیدیم سنگدل بوده و رابطه دوستی براشون سرگرمی!!!

نمیدونم شما ها واقعا وجود خارحی دارین یا اینجا برا خودشیرینی ازین حرفا میزنین🫤

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
والا ما هر جی مرد و پسر چه خودم چه اطرافیانم دیدیم سنگدل بوده و رابطه دوستی براشون سرگرمی!!!نمیدونم ...

چه چیزی عایدم میشه بخوام توی مجازی و افرادی که باهاشون ارتباط ندارم دروغ بگم

منم پسرای سنگدل زیاد دیدم دور و برم

ولی در کنارش دخترای بی معرفت و منفعت طلب کم نیست

من هنوزم واسه شکستی که داشتم درگیر دارو و تراپیم.بهترین روزای جوونیمو پای کسی گذاشتم که گند زد به همه قول و قرارها مون

چه چیزی عایدم میشه بخوام توی مجازی و افرادی که باهاشون ارتباط ندارم دروغ بگممنم پسرای سنگدل زیاد دید ...

مث شما خیلی کمه شاید از هر صد تا هزار تا یدونه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی