2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183634 بازدید | 851 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چرا حرف حالیت نیست یا میخوای زندگی خودتو نابود کنی . این همه جماعت بهت میگن ول کن یعنی ولش کن بره خودتو اواره این پسره نکن . این همه نظر دادن تو یکیشو ب ما نشون بده نظرش این باشه با پسره ادامه بدی رابطتتو دوستیتو که بالاخره یه روزی میاد خواستگاریت من برات جایزه میکیرم ناموسا. یا فارسی نمیتونی بخونی یا حرف بزنی . برات انگلیسی عربی چچنی بلغاری هر زبانی بلدی بگن این پسره را ول کن . خواستگار اومده برات اگه موقعیتش خوب باشه بله را بگو . یا اگرم خوب نبود نه گفتی . کلا این پسره را از ذهنت پاک کن. 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۵-۲۱۳۷۳۸_telegram_1txp.jpg

چرا توی پیامهات همش استیکر خنده هست اونم حتما گفته داری شوخی میکنی

چرا واقعا خودتون و دلتون رو وارد رابطه های بی سر و ته میکنید

تو اول پیامت کشتیش بعد اون جوابهاش درونش داشت میسوخت وخنده تلخش از گریه غم انگیز تر بود

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

منم تجربه مشابهی داشتم وقتی تو دوران دوستی بودیم خواستگار که برام میومد براش تعریف می‌کردم اونم خیلی خونسرد مشاوره میداد اما در نهایت خودش اومد خواستگاری و الان ۹ ساله ازدواج کردیم 

بعد ازدواجمون که بهش میگفتم چرا خونسرد…. میگفت چون شرایط مالی اوکی نبود نمیتونستم مانع بشم ولی خیلی ناراحت میشدم البته ما تو یه استان بودیم دوران دوستیمونم تقریبا دو سال بود 

من دوستم بعد ۶ سال رابطه ک مدام پیش هم بودن ب پسره کف خاستگار دارم بابام شک کرده گیر میده باید بزاری ...

نمونه ی یک نر ِ عقده ای

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
در هر صورت به جای یکطرفه قضاوت کردن و مشورت با ما غریبه ها که هیچ شناختی از شما و اون پسر نداریم بهت ...

شمام طرفدار خودتونید 

شما مردا هوای خودتونو دارید

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
دوست و همکلاسی یکی از آشناهام، بعد از یازده سال رابطه لانگ با استادش و استرس‌‌هایی که کشید متأسفانه ...

چرا پسره اعدام نکردن 

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

حالا این چیه که پر بازدید هم شده موندم چ‌جوری نترکیده یا کسی گزارش نزده 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام