2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183884 بازدید | 851 پست

چندتا عکس اول رو دیدم

اول اینکه کارت قشنگ نیست چون اگه قضیه دوست داشتن باشه تو هم باید اونو دوست داشته باشی خواستگارم اومد رد کنی. من اگ پسر بودم کسی می گفت خواستگار اومده میگفتم ب سلامت

بعدم حالا طرف ات هرکی بود این‌مدل صحبت گردن قشنگ نیست. خاک تو سرت نکنن و بمیر و این‌حرفا رو درسته ب شوخی میگی ولی همینا احترام دو طرف رو از بین‌می بره موقع دعوا حرفای رکیک میان وسط. بهتره حد و حریم همیشه حفظ بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رابطه لانگ هیچوقت برام عادی نشد مزخرف ترینه

منی که اصلا از این اصلاحات سر در نمیارم 

با اینکه دهه ۸۰ ی ام🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

وایی با این چه جوری دوست بودی ولش کن دیگه جوابش هم نده بلاکش کن کلا

چرا با خنده جواب میدی طلبکار شو ازش بگو مگه من مسخره و بازیچه تو هستم که وارد رابطه با من شدی طلبکار شو ازش شدید و بعد هم بلاکش کن

از لجمم شده بخدا میخوام خواستگاره رو راه بدم بگم دیدی دروغ نمیگفتمبعد اونم چی میگه؟خب بسلامتی پسره ش ...

مردم مسخره و بازیچه تو نیستن 

برای لجبازی و عکس با کس دیگه راهشون بدی خونه

اخلاقیشم اینه با اون کات کنی تموم کنی

با کس دیگه اشنا بشی

بچه بازیه مگه

خودت بری برا برادرت یا پسرت خواستگاری بفهمی دختره  میخواسته لج یکی دیگه رو دربیاره به شما گفته بیاید چه حالی میشی

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .

کار شما از اون عجیب تره که آخر هر جمله ایموجی خنده میذاری که اونم بتونه بزنه به شوخی ‌و خنده

جمله اول رو که میگفتی وقتی دیدی عکس العملش اونه ، میگفتی برو به درک لیاقت نداشتی حتی برات تعریف کنم ، باید بی خبر ولت میکردم میرفتم

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
من دوستم بعد ۶ سال رابطه ک مدام پیش هم بودن ب پسره کف خاستگار دارم بابام شک کرده گیر میده باید بزاری ...

منگول نشدن اتفاقا خیلی هم زرنگ و قالتاقن. ذاتشون خرابه و عوضی هستن 98 درصدشون. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
رفتارهای دوست ایشون توی تاپیک ای قبلیش نشون میده که کلا نمیخوادش، بحثش شاید با شما فرق داشته باشه ، ...

رفتار دوست ایشونو نخوندم راستش.اما دوست من رفتارش با من فوق العاده بود.کلا از لحاظ شخصیتی انسان کاملی بود.ولی مغرور بود.مثلا وقتی بهش گفتم خواستگار دارم غرورش اجازه نداد ازم پرس و جو کنه،حتی ناراحتی ش رو بروز نداد فکر میکرد لابد دروغ میگم.یا فکر کرد غرورش پایمال میشه نمیدونم .من توقع داشتم عصبانی بشه بهم بگه اصلا بیخود کردی خواستگار راه دادی و فلان.اما گفت اگه فکر میکنی خوشبخت میشی برو،  پیش خودش بروز ندادم اما توی راه تا خونه گریه کردم.بعدم با خودم گفتم به خودت بیا،فرصت ازدواجو از دست نده ،نمون برای این آدم.حتی اگر رفتارشو پای غرورش هم بذاریم باز هم این آدم اونی نیست که من میخوام.خلاصه به همسرم جواب مثبت دادم سال ۹۴بود.اون دوستم تا دید قضیه جدیه تازه فهمید چه غلطی کرده.ولی دیگه فایده ای نداشت.

چطور میتونید دل به آدمی ببندید که بیشتر روحه تا انسان؟ 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .