2777
2789

خوشبحال اینایی که با پول باباشون رو پر غو بزرگ شدن صد برابر چیزی که ما با کار کردن در میاریم اونا میشینن خونه باباشون میده

ابن همه زحمت میکشیم بعد پرنسس باباش با شاسی بلندش از کنارمو رد میشه

واقعا خستم خواسته هام زیادن اما نمیشه بهشون برسم...

روزی ۸ساعت سرکارم حقوقمم کمه

البته کارم آسونه افرادشم مثل دوستامن

ولی وقت نمیکنم به چیزای دیگه برسم تا میام بببنم چی به چیه دوباره باید برم سرکار

خسته شدم دیگه، پشتوانه مالی دیگه ای هم ندارم مجبورم برم چون قرعه کشی گذاشتم 

یه دلم میگه خرجاتو کم‌ کن عوضش بشین خونه

ولی بعد به این فکر میکنم چقدر چیز دوس دارم داشته باشم...

آخه نه‌ وقت میشه کتاب بخونم نه نقاشی دیگه میتونم بکشم نه زبان میشه خوند نه هیچی...

میام یه دوش میگیرم یچی میخورم یکی دو ساعت با دوس پسرم حرف میزنم دوباره فرداش سره کار😭

واقعا اگه خونوادتون وضعش خوبه و مجبور نیستین سرکار برین خیلی خوشحال باشین بابتش

سرکار رفتن خیلی مزخرفه🥺

کارت چیه

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

منم سرکار همزمان دانشگاه هم میرم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا سه ماه رفتم حسابداری به همین نتیجه رسیدم خیلی خسته کنندس

تصمیم دارم هیچ وقت کارمند نشم و شغل خودمو راه بندازم

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

منم حقوقم کمه فقط ۱۰ تومنه

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من مجردی سرکار میرفتم ولی راضی بودم تازه با شوهرمم همونجا آشنا شدم به اینم فک کن😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..