2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 171740 بازدید | 811 پست

عکس گل و شیرینیو بزار 

بگو روزای خوبیو باهم سپری کردیم،من واقعا از این پسره خوشم میاد و میخوام جدی بهش فکر کنم

دیگه بهم پیام نده،خدافظ🌱

اینجوری میفهمه توعم این رابطه اصلا برات مهم نبوده

ولی نری از لج اون واقعا ازدواج کنیا، اگه واقعا از این پسره خوشت میاد و به نظرت مناسبه ازدواج کن بدون فکر به اکست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که بخاطر اینکه دل اینو بسوزونی ازدواج نکن،مگه تو بخاطر این زندگی میکنی؟یه مقدار اعتماد بنفس داشته باش به خاطر خودت انجام بده هر کاری رو،دوما با این آقا همین امروز کات کن برای سرگرمی میخوادت فقط

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
از حرصم میخوام راه بدم خواستگاررو بعد دقیقا عکس بفرستم براش که بفهمه شوخی نمیکردم

اگه این کارو کنی خیلی بی شرفی

اون خواستگار چه گناهی کرده مگه مسخره شماست ک گل و شیرینی بخره بیاره تا فقط عکس بگیری بذاری پروفایل بعدم بگی نع

فکر کنم هم سطح نیستین، قیافه شما رو هم نپسندیده، حتی احتمالا با کسی دیگه هم در ارتباطه از رفتاراش مشخصه، پسرا اگه بپسندند به در و دیوار میزنن که بیان بگیرن، یا حداقل نامزد کنند، به نظرم ایشون حتی ظاهری هم شما رو نپسندیده ، الکی خودتو الاف کردی و چسبیدی، امید واهی به خودت نده، این حتی اگه یک هزارم درصد به ازدواج ختم بشه توی زندگی بهت خوش نمی‌گذره چون معلومه باهات حال نمیکنه ، 

بهش بگو من نمیخوام خواستگارم رو قبول کنم چون شرایطش رو نمی‌پسندم ولی با تو هم ادامه نمیدم ، چون اگه منو جدی میخواستی سعی میکردی یه نامزدی بکنی که خیال هردومون راحت باشه، بهش بگو جواب من به تو به عنوان خاستگار مثبته اما برای دوستی دیگه ادامه نمیدم ، خداحافظ 

فکر کرده داری دروغ میگی.باور نکرده که اینجوری حرف میزنه.چون دخترا از این دروغا زیاد میگن‌.من وقتی مجرد بودم سر همین قضیه با طرفم کات کردم و با شوهرم ازدواج کردم.بعدش دیونه شده یود،زنگ میزد به خواهرم میگفت تو رو خدا تو یه کاری کن،گریه میکرد.ادم به اون مغروری نمیدونی چکار میکرد، اما من دیگه به شوهرم جواب مثبت داده بودم.خواهرمم بهش گفت تو که اطلاع داشتی خب یه کاری میکردی نه اینکه برگردی بگی برو خوشبخت بشی..

خلاصه گذشت و الانم یه پسر هشت ساله دارم اما خاطرات اون سالها رو فراموش نمیکنم

فکر کرده داری دروغ میگی.باور نکرده که اینجوری حرف میزنه.چون دخترا از این دروغا زیاد میگن‌.من وقتی مج ...

رفتارهای دوست ایشون توی تاپیک ای قبلیش نشون میده که کلا نمیخوادش، بحثش شاید با شما فرق داشته باشه ، مال شما هم اینقدر بد رفتار میکرد توی دوستی؟

من اراکم آدرس بده برم جرش بدم🤣🤣

😂😉😂😂

مذکر جماعت با من در نیفته حوصلشو ندارم حالشو میگیرمنگی نگفتی   کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

فکر کرده داری دروغ میگی.باور نکرده که اینجوری حرف میزنه.چون دخترا از این دروغا زیاد میگن‌.من وقتی مج ...

منم تو این دو راهیم

بمونم و معلوم نباشه میاد یا ن یا برم و ی عمر حسرت بخورم

مذکر جماعت با من در نیفته حوصلشو ندارم حالشو میگیرمنگی نگفتی   کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

عزیزم این بشر نمی خوادت 

خیالت راحت این حجم از بی خیالی یعنی همزمان با تو احتمال خیلی زیاد دوست دیگه ای هم داره 

تو هر چی عکس گل خواستگاری و اینحرفا رو بفرستی بیشتر خودت رو بی ارزش می کنی فدات شم 

در مورد خواستگارت جدی فکر کن یه وقت از لج این پسره جواب ندی 

اما به خواستگارت جواب رد هم دادی این پسر رو شوت کن تو آشغالی 

یه لحظه هم بخاطر همچین عوضی هایی نه خودت و ناراحت نه اشک بریز بره گمشه 

اینهمه پسر انشاالله بعدی رو عاقلانه و با سیاست انتخاب و رفتار کن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم