2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والانمیدونم خب هدف گروگانگیراچی بوده؟ینی رفت وامدنمیکردن ب اون خونه؟کسی شک نمرده؟اصلاچ جوری لو رفتن؟

لو رفتنش ضایع بوده

میگن باهم دعواشون میشه شکایت میکنن از هم مگه میشه ایقد خنگ

بعدم فیلمارو تو گوشیشون دیدن😑

والانمیدونم خب هدف گروگانگیراچی بوده؟ینی رفت وامدنمیکردن ب اون خونه؟کسی شک نمرده؟اصلاچ جوری لو رفتن؟

اتفاقا اخرش همسایه ها شک کردن ب رفت و امد گفتن اگ اینا مهاجرت کردن پس ایناکین میان میرن اونجور لو رفته

و هدفشونم سواستفاده مالی بوده مثلا همه اموال رو با تهدید بنام خودشون کرده بودن

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
اصلاغیرممکنه نمیتونم هیچ جوره باورکنم اخه براچی گروگان گرفتن ک چی ۲۹ماه؟حالامیگیم گروگانگیرابی خانوا ...

میگن میخواستن اموال اینا رو جا به جا کنن 

که بازم بنظرم در بد ترین حالت شش ماهه میشه همه چیو بالا کشید! ۲۹ ماه خیلیه

اقوام درجه یکیشون که همه تو خونه بودن بقیه هم دست به سر کردن که بازم منطقی نیست انقدر یهویی یارو بگه نمیخوام ارتباط داشته باشم قطعا ۴ نفر پا میشن میرن دم خونشون

اونم همچین خانواده مذهبی ای که حسینیه و جلسه و برو و بیایید داشتن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بزن گوگل پشمات بریزع

این داستان سرتا سر پر از باگ و مشکله 

آقا وکیله سه سال تموم چجوری حتی یدونه موکل سراغش رو نگرفته

میگن فقط به ما نون لواش و آب میدادن

والا از‌منی که غذا میخورم خیلی بهترن

میگن هروز به ما مواد میدادن و قرص ولی قیافشون اصلا نشون نمیده خیلی سالمن

میگن همیشه دست و پای ما بسته بوده لعنتی چرا یکم بدنتون مشکل پیدا نکرده چرا جای اون بستن نمونده

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت