2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 163472 بازدید | 792 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر خوب وقتی میگن پسرا سواستفاده میکنن فک میکنی منظورشون چیه؟

همش که ج...ی نیست....

از وقتت و احساست داره سواستفاده می‌کنه اون که نمیاد بگه از اول من موندنی نیستم اینجوری همون اول میزنی بلاک می‌کنی گفته جدی که قشنگ دل بدی.... تمام

حسبی الله
اسی احساس میکنم باور نکرده احساس میکنه شوخی میکنی آخه یه طوری با شوخی گفتی انگار جدی بهش بگو اگه دید ...

جدی باهاش حرف زدم بعدش گفت شرایطش ندارم روم نمیشه حرفشم بزنم حالا همینطوری هستیم باهم تا ببینیم چی میشه خدا بخواد میشه بعدم موندنی میمونه رفتنیم میره😐

تو با خنده و مسخره بازی حرف زدی باید جدی و قاطع حرف میزدی محکم بدون تمسخر خنده من بعد یه سال و نیم د ...

جدی هم بهش گفتم بازگفت من نمیتونم کاری کنم همینطوری هستیم باهم تا ببینیم چی میشه میشه یا نه من نمیتونم جلوتوبگیرم بگم نرو کسی بخواد میمونه کسیم نخواد میره😕

اسی دختر ساده ی قشنگ . لطفا بیخیالش بشو باور کن یه پسر اگر دختریو بخواد با هزارتومن تو جیبش میاد جلو ...

میگم توچرا کاری نکردی برام میگه خیلی عجله داری؟البته خب حقتم هستا ولی من فعلا شرایطش ندارم براهمین روم نمیشه حرفشم بزنم به توام نمبتونم بگم بمون بامن ممکنه مدیونت شم خودت اگ بخوایی میمونی اگرم نه که میری...

میگم توچرا کاری نکردی برام میگه خیلی عجله داری؟البته خب حقتم هستا ولی من فعلا شرایطش ندارم براهمین ر ...

داره با حرفاش بازیت میده میخواد عذاب وجدان بده بهت ولی برای نکه داشتنت تلاشی نداره میخواد خودت بمونی تهشم بگه خودت موندی حداقلش اینه که فیلم بازی نمیکنه داره با زبون بی زبونی میگه از من آبی گرم نمیشه