2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183782 بازدید | 851 پست

اسی دوست ندارم فاز نصیحت وردارم ولی پسرا همینن مرد اونیه که خانوادشو با دسته گل و شیرینی میفرسته دم خونه دختر.....

با این بمونی ده سال نگهت میداره بعدم میگه شرایطم جور نیست راهمون دوره و ازین اراجیف

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه طفلی واقعا خواستگار داره

اره ولی پسرا بازم فکرمیکنن الکیه و میخوان اینجوری بگن که بیان خواستگاریشون

بنظر بهتره اسی خواستگارشو قبول کنه بیان برای اینم عکس بفرسته یک وقتی دید دیگه واقعا براش‌مهم نیست کات کنه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ببخشید یه سوال مگه این ترفند که "من خواستگار دارم" واسه این نیس که طرف بیاد بگه "نه توروخدا ازدواج نکن من تورو دوست دارم؟؟"

زمان ما واسه این استفادش میکردیم و جوابم میداد😂😂

هرکجا مرز کشیدند،تو بیا پُل بزنیم🕊️🍃🤍

اسی رفتم تاپیک های قبلتو دیدم

توروخدااا باهاش کات کن،اگه حتی خواستگار نداری هم کات کن 

اگه هم واقعا خواستگار داری با این کات کن با خواستگارت آشنا شو

به‌ خاطر ارزش خودت و زنانگیت کات کن🥲

❤Che khobe ke daramet
یبار پارسال جدی باهاش حرف زدم اون موقع ۷ ۸ماه از اشناییمون گذشته بود گفتم خواستگا برام اومده ولی من ...

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

استارتر عزیز.

اگه واقعا ازدواج براتون مهمه و دوس نداری وقتتون رو تلف کنین، حتی اگه به این خواستگار هم جواب ندادین، قید این آقا رو بزنین.

بگیر نیست و براش سرگرمی هستین. 

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

نه واقعا خواستگار اومده برام و اصرار دارن خانوادم از الکی نگفتم بخدا

نیت واقعی شو بپرس کاش با خنده جوابشو نمیدادی کاش میفتی جدی هستی این فکر میکنه سرکاریه

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
یبار پارسال جدی باهاش حرف زدم اون موقع ۷ ۸ماه از اشناییمون گذشته بود گفتم خواستگا برام اومده ولی من ...

منم تجربه کردم این شرایطو این بگیر نیست امیدوارم اذیت نشی

اینجور آدما داغون میکنن نابودت میکنن من میفهمم

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

یکم جدی بشه باور میکنه.انگار باور نداره

من چندماهی با ی آقایی رفتم تو رابطه ک مثلا جدی بود.همسرم ک اومد خواستگاری گفتم بهش اینو همه تایید میکنن بیا و تو بیا جلو بزار من معرفی ات کنم.پشت گوشی گفت آخه من نمیدونم.دختر منو میگی.بلاک کردم تمرکزم رو گذاشتم رو خواستگارم.تا شب عقد عین چی بگم زار میزد.ولی برای من تموم شد.انقدر ب این و اون زنگ زد باز نمی‌کرد بیاد بگه من اومدم خواستگاریت.و....تمام شد.سالها از شوکش بیرون نیومد.مادرش همیشه ب خالم میگفت فلانی بد کرد.ولی من میدونستم ک دو دلی یعنی چی.باید میگفت میام حتی اگه شرایط،نداشت ک داشت.

حالا ببین این آقا چطوریاس خودشو زده اون راه یا نه