2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183775 بازدید | 851 پست

این ادم بگیر نیست

به نظرم فکرشم نکن که قصدش ازدواج و جدی باشه

هدفمندو چرت میگن که دخترا درخواستشونو قبول کنن

گیریم طرف شرایط مالیش و اینام اوکی نباشه اما حداقل روکسی که دوسش داره یه سر سوزن غیرت نشون میده

که من ندیدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با همین دوتا پیام قشنگ میشه شخصیت هردوتون و شناخت!!!

پسره میدونه که اینارو میگی مزه ی دهنشو بدونی و قشنگ شناخت داره روت!ومعلومه چند بار این ترفندو گفتی 

شماهم مشخصه خیلی حدی گرفتی این رابطرو!و یکمی ساده هستی و احساسی

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
از حرصم میخوام راه بدم خواستگاررو بعد دقیقا عکس بفرستم براش که بفهمه شوخی نمیکردم

خواستگارتو اگه واقعا خوب بود قبول کن بخاطر کسی و اینکه اونو ناراحت کنی عجله نکن بعدا پشیمون نشی 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

عزیزم متاسفانه ابراز علاقه و حرف ازدواج کلک پسرهاست تا یه دختر باهاش دوست بشه و اعتماد کنه .کلا حرف مردهارو جدی نگیر تا زمانی که با رفتارشون ثابت کنن. دخترا احساسی ن به فکر ازدواج اما پسرا معمولا هدف شون سرگرمی و سو استفاده خودشونه.شایدم غیر تو با چند نفر دیگه م هس

به نظرم وقت تو تلف نکن.مشخصه دوست نداره.خودتو کوچیک نکن. عکس م بفرستی بازم براش اهمیت نداره.

ارزش این ک مستقیم بهش بگی کات کنیم هم نداره.جواب پیام شو نده و بعدم بلاک کن .یهو ناپدید شو بذار تو خماری بمونه و احساس بی ارزشی کنه. بعدم از لج این پسره به خاستگارت جواب مثبت نده.اگه ازدواج میکنی برای دل خودت باشه

اسی اصلا دیگه بهش پیام نده

اگر اونم پیام‌داد و بهت گفت کجایی نیستت

بهش بگو با خواستگارم دارم آشنا میشم

که بسوزه و بفهمه که برات مهم نیست

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

تو با خنده و مسخره بازی حرف زدی باید جدی و قاطع حرف میزدی محکم بدون تمسخر خنده من بعد یه سال و نیم دوستی خیلی جدی و محکم گفتم خواستگار برام اومده خانوادم همه موافقن داشت سکته میکرد انقدر گریه میکرد که بعد سه هفته باهم ازدواج کردیم الانم یه بچه داریم تو اشتباه کردی با خنده مسخره بازی گفتی حتی جدیت هم نگرفته اصلا