2777
2789
عنوان

پول حروم

70 بازدید | 3 پست

یه دختر خانم 30 ساله که بخوره تو سرش انگار وکیل بود 

با نامردی و دوز و کلک و تهدید پوچ که مامانمو میندازه زندان مامانمو مجبور میکنه کل طلاهاش رو که حاصل ده سال زحمت و جمع کردن بود بده بهش

مامان ساده منم که ترسیده بود و هول شده بود بدون مشگرت ما طلاها رو داد رفت

الان هم اون عوضی رفته با طلاهای مامانم ماشین خریده گزاشته زیر پاش مامانم بعد که متوجه شد گولش زده بهش پیام داد طلاهامو بیار من نفرینم پشت سرته مامانمو بلاک کرد 

بعد دختره از یه خونواده سطح پایین که نه وضع مالی خوبی دارن نه هیچی باباش هم معتاده

تازه وکیل هم نیس احمق دستیار وکیله

مادرتون چه آتویی دستش داشت؟

آتو نداشت عزیزم 

دادگاه داشتن مامانم مثلا وکیل گرفت که خودش نره مطمئن هم بود دادگاه به نفع خودشه ایت خانم اومد ب مامانم گفت حکم جلبت اومده و فلان مامانمو گول زد درحالی که ما بعد پیگیر شدیم اصلا حکم جلبی نبوده 😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آتو نداشت عزیزم دادگاه داشتن مامانم مثلا وکیل گرفت که خودش نره مطمئن هم بود دادگاه به نفع خودشه ایت ...

خدا لعنتش کنه 

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍