2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184119 بازدید | 851 پست

ببینید دوستان اینکه صرفاً اوایل رابطه طرف بگه رابطمون هدفمنده و خیلی دوستت دارم و میخوام تا همیشه باهات بمونم کافی نیست. چون تازه اولشه طرف هر چرت و پرت و دروغی میگه.

شما باید در طول رابطتون هرازگاهی راجع به نهایت رابطتتون صحبت کنید. اینکه تهش قراره چه اتفاقی بیفته.

مهاجرت کنید باهم، تو این شهر بمونید یا نه، کِی ازدواج کنید و رابطتون رو رسمی کنید و... همه‌ی اینارو باید بین خودتون مشخص کنید نه فقط یک بار بلکه بار ها راجع بهش صحبت کنید.

از رویا هاتون بگید اینکه دوست دارید عروسیتون چجوری برگزار بشه یا خونتون رو مطابق سلیقه‌ی جفتتون طراحی یا تصور کنید و برای هم توضیح بدید.

اگر دیدید طرف مقابل تمایلی به این صحبت ها نداره یا اصلا خودش در این موارد صحبتی نمی کنه بدونید قصدش جدی نیست و هنوز مطمئن نیست از رابطه با شما.

همین صحبتاست که باعث میشه شما هدفمند بودن یک رابطه براتون مشخص بشه نه چیزی که طرف یک سال پیش گفته و از اون به بعد دیگه هیچی راجع بهش نگفتید.

چه بسا کسانی که راجع به این مسائل صحبت هم می کنن تو زرد از آب در میان دیگه وای به حال اونایی که کلا چیزی نمیگن از آینده. 

خلاصه در صورتی که شما و پارتنرتون خواهان رابطه‌ی جدی هستید باید این کارها رو انجام بدید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

میدونی چیه؟رفته تو وزارت نفت استخدام شده بعدم دانشگاه شریف درس خونده ارشد مهندسی نفت الانم برا دکترا ...

ازیناس که فکر میکنه کیس تاپه و براش الان زن ریخته خبر نداره مردم دنبال پولن نه مدرک کاش سیاست داشتی دوبار میزدی تو سرش بتی که از خودش ساخته میشکست

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی عزیزم تو ی نگاه ب پیامات بکن. داری با شوخی و خنده بهش میگی شاید الان اون فکرکرده داری شوخی میکنی ...

جدی هم بهش گفته بودم قبلا همین بود واکنشش

منتها اون موقع گفتم خواستگارمو رد کردم

احساس میکنم خیلی مطمئنه از بودنم که حرکتی نمیزنه

یا کلا نمیخوادمنو

ببینید دوستان اینکه صرفاً اوایل رابطه طرف بگه رابطمون هدفمنده و خیلی دوستت دارم و میخوام تا همیشه با ...

نه زنگ میزد بهم نه حرف از اینده میزد فقط میگفت خیلی دوستت دارم و بالاخره درست میشه دراینده همه چی همین!!

من خودم حرف ازدواجو پیش کشیدم

وقتی از گل و شیرینی مراسم براش عکس فرستادم میفهمه قضیه جدیه چون من هرچی به خانوادم گفتم نمیخوام راه ...

نمیدونم.

خانوادت میدونن پسری توی زندگیت هست و دوستش داری یا فقط کلی سر بسته گفتی خواستگار نیاد؟ دلیلشو نمیدونن؟

در هر صورت خوش به حالتون اینقدر قوی هستین و میتونین ادامه بدین.زندگی رو شما بردین.دارم تیکه نمیندازما.واقعا خوش به حالتون

من حرفشم میشد گریم میگرفت.خوب نیست این مدلی.ولی کلا ما طرفدارهای مجید خراطها این مدلی دیوونه ایم.دهنمون سرویس میشه توی دنیای الان

insta :  amiiid619

نه زنگ میزد بهم نه حرف از اینده میزد فقط میگفت خیلی دوستت دارم و بالاخره درست میشه دراینده همه چی هم ...

خیلی باحالی

به ساعت نکشیده پسره بدبخت تبدیل به فعل ماضی شد

چه موجوداتی هستین شما دخترا خخخخخ

insta :  amiiid619

خیلی باحالیبه ساعت نکشیده پسره بدبخت تبدیل به فعل ماضی شدچه موجوداتی هستین شما دخترا خخخخخ

من بدبخت نیستم که یکسالونیم علافم کرد واخرشم گفت برو شوهرت بدن دیگ چیکارکنم

ایناروهم گفتم برا قبلاهست قبلا زنگ نمیزد حرفی ازاینده نمیزد و همچنانم همینه تغییری نکرده

درواقع تو ابنمک بودم براش🚶‍♀️

جدی هم بهش گفته بودم قبلا همین بود واکنششمنتها اون موقع گفتم خواستگارمو رد کردماحساس میکنم خیلی مطمئ ...

ببخشید میگم اما بی‌عقلی ک تا الان باهاشی

ولش کن نزار همچین ادمی تو زندگیت باشه

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

حس میکنم اونم خودش را از تکاپو ننداخته و پشت هر خنده ای که کرده غمه از اینکه نتونسته شرایط را جور کنه بیاد خواستگاریت

ازخودش ناراحته که دست دست کرده و 

عذاب وجدان داره که تو را علاف خودش کرده میدونه تو باهاش بمونی حروم میشی

از خودش ناراحته  که نتونسته برات بجنگه