2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184178 بازدید | 852 پست
چرا آنقدر تر تر خندیدی؟؟؟؟؟ استیکر هات خنده آت خیلی رو مخ بود میخواستی مثلا عادی جلوه بدی اونم لابد ...

والا شبش جدی باهاش حرف زدم گفتم ببین الکی نگفتما واینا گفت میدونم دروغ نمیگی گفتم خوشحالی الان؟گفت نه خوشحال نیستم ولی مهمم نیست برام دیگ هرکارخودت بخوایی بکنی میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برگردی عقب تو ازدواج سن برات ملاک میشه ؟ مثلا حاضری با این فرد ازدواج کنی

بله اگ برگردم خیلی چیزا برام ملاک میشه.. با پسر کمتر از ۲۸سال ازدواج نمیکردم.. و این که حدقل ۲ سال از همه نظر امتحانش میکردم بعد ازدواج میکردم..

من همش ۲ ماه با شوهرم دوس بودم و هر اخلاق بدی ک میدیدم ازش میگفتم بعد ازدواج درس میشه..ولی درس ک نشد هیچ صد برابر بدترم شد.‌‌.

هر آدمی هر اخلاقی داره اصلا درس بشو نیس اینو همیشه یادت باشه... حتی اگه قسم بخوره ک درس میشم اعتماد نکن

الانم بهم گفت تا یکسال دیگ من به درامد ثابت میرسم الانکه نمیتونممن یکسال دیگم صبرکنم مطمئنم یه بهونه ...

ببین چی میگم

اگ خاستگاری اومد و همه چی خوب بود جواب بله رو بده و تمام اگه نه اوکی نبود که هیچ ردش میکنی میره

ولی دیگه بهش پیام نده اصلا شماره شو پاک کن خودتو دست بالا بگیر اصلا دیگ بهش محل نده نه پیام نه زنگ هیچ هیچ 

ببین اصلا بهت پیام میده یا نه اگ پیام داد بگو از خاستگار در حد نبود ردش کردم الانم سرم شلوغه دارم برای آینده م بیشتر وقت میذارم کافیه تغیری تو رفتارت ببینه اگ دوست داشته باشه دلش میترکه و برای از دست ندادند تلاش میکنه اگ دوست نداشته باشه هم که هیچ کلا شوتش کن بره گمشه

یه روزی به هدف هام میرسم ☺💫
نه ولی کلا تو دنیای بچه هام بقول مامانم من هیچوقت نمی‌خوام بزرگ بشم🤣

زنده باشی😂❤️

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

اگه برگردی عقب تو ازدواج سن برات ملاک میشه ؟ مثلا حاضری با این فرد ازدواج کنی

و این که حتما حتما حتما خونوادش برات مهم باشه ک تو چ خونواده ای بزرگ شده..با چ شرایطی زندگی کرده..قطعا شخصیت خودشم مثه اعضای خونوادشه...

خونواده از همه چی مهم تره ب نظرم

ببین چی میگماگ خاستگاری اومد و همه چی خوب بود جواب بله رو بده و تمام اگه نه اوکی نبود که هیچ ردش میک ...

خواستگاررو نمیخوام از طرف فامیله خوشم نمیاد عکسشم دیدم مامانم گیرداده قبول کن

من الان ذهنمو قلبم آشفتس چجوری قبول کنم

گفت فعلا تا یکسال دیگ شرایطش ندارم

یسال دیگ ام یه بهونه جدید میاره و با یکی دیگ ازدواج میکنه خر نباش با همون خواستکارت ازدواج کن 

تازه اینم بهش فک کن چن وقت دیگ میاد میگه مادرم یکیو برام درنظر گرفته و نمیتونم رو حرفش حرف بزنم و تویی ک ضرر میکنی 

حتی اگ یه درصد هم احتمال داشته باشه با خودت ازدواج کنه بعد ازدواج کلی شرط و شروط میزاره و با هیچی باید زنش بشی و بعد ها تا بگی چیزی میخوام طعنه میزنه ک من تورو نمیخواستم 

عزیزم پروف خودتی؟

چیزی شده جانم ؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

ببین وقتی به یه پسر میگی وای برام خواستگار اومده بابام هم راضیه!حالا چیکار کنم؟!

معنیش اینه:من اختیاری از خودم ندارم.هر چی خانواده ام بگن و اونقدر هم تو رو دوست ندارم که موقعیت نقدرو از دست بدم و نسیه  رو بچسبم

این ترجمه رفتار شماست.

خوب جواب اونم منطقی بوده . آرزوی خوشبختی کرده برات

توقع داشتی بگه اونو رد کن خودم هفته دیگه میام خواستگاریت؟

این مدل جواب ها مال ۳۰ سال پیش بود عزیزم.