2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184349 بازدید | 852 پست

این اشغال رو از زندگیت بیرون بنداز 

مرد عاشق اولین نشانش اینه اینقدر  غیرت داره ک فکر اینکه یک مرد برای  پسندیدنت بیاد خونتون دیوونه میشه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد من معذرت میخوام آیا شما به عشق اعتقاد قلبی داری ؟ ازدواج سنتی ؟ تا حالا ب این فک کردی چرا اینقدر ...

بله به عشق اعتقاد دارم...ولی حالا یه سوال؟؟

مگه این عشقی که میگید با دوستی اتفاق میوفته؟؟؟؟ 

من مخالف آشنایی قبل ازدواج نیستم

اتفاقا آشنایی قبل ازدواج بسیار لازمه✔️

ولی آشنایی از راه درستش✅️ 

نه با دوستی های حرام و غلط❌️

اینکه به بهانه آشنایی با طرف دوست بشیم و وقت و احساساتمون درگیر بشه چند درصد امکانش هست طرف بیاد خواستگاری واقعا؟؟؟ 

بعد هم مگه تو دوره اینجور دوستیها ایا دو طرف خود واقعیشون رو نشون میدن؟؟

دو طرف سعی میکنن که خیلی جنتلمن به نظر برسن و سعی میکنن بهترین خودشون باشن

کم از این موارد تو اطرافمون ندیدیم..یا همین سایت که برید یه جستجو بزنید متوجه سوء استفاده پسرا از دخترا میشید

من خودم ازدواجم سنتیه....اومدن خواستگاری

و بعد بدون شناخت همین طوری الکی جواب مثبت ندادیم....در عرض چند ماه صیغه محرمیت فقط برای شناخت بیشتر خوندیم و توی همون چند ماه به شناخت  رسیدیم و عقد کردیم...

اینطوری هم احساساتم درگیر هر فرد سوء استفاده گری نشد، هم طرف مقابل از راه درستش اقدام کرد..

مردی با لباس👔 و کفشهای گرانقیمت👞 به دیواری خیره شده بود و میگریست😯 نزدیکش شدم و به نقطه ای که خیره شده بود با دقت نگاه کردم، نوشته بود: این هم میگذرد😊 علت را پرسیدم گفت: این دست خط من است. چند سال پیش در این نقطه هیزم می فروختم، حال صاحب چندین کارخانه ام.پرسیدم پس چرا دوباره به اینجا برگشتی؟؟ گفت: آمدم تا باز بنویسم: این نیز بگذرد....گر به دولت برسی مست نگردی مردی، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی😍😍.سلامتی آقامون امام زمان صلوات📿📿

یاد خودم افتادم پیام دادم دارم ازدواج میکنم قهر بودیم  یه استیکر مسخره فرستاد که می‌خنده ....منم فقط نوشتم خداحافظ خواستم اطلاع بدم که دیگه فراموش کنی و بلاک کردم 

بعد چند ماه پیام داد گفتم ازدواج کردم باورش نمیشد زد زیر گریه که چرا این کار رو کردی فکر کردم دروغ میگی ولی دیگه دیر بود برای جدی بودنش....و من الان خوش حال ترینم که اون طوری گذشت

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

خودتون می خواین هی وقتتون رو پای آدمای بی ارزش هدر بدین...به فرض قصد ازدواج هم نباشه...چه جور می تونی با یه آدمی با این طرز رفتار که عین بچه های دبیرستانی حرف می زنه تو رابطه باشی!!!!

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

چرا هر حرفی زدی یه استیکر خنده گذاشتی 

معلومه جدی نمی‌گیره 

بعدم چرا خواستگاراتو رد می‌کنی عزیزم 

ببین اگه خوبه قبول کن 

الکی وقت خودتو با این آقا تلف نکن🍀

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

من الان با همسرم دوست بودم همه جا هم می رفتیم از کوه گرفته تا بیرون و تفریح و....

اما هر آدمی می دونه طرف مقابلش چه دیدی نسبت به اون رابطه داره از طرز حرف زدنش،،،،اهمیت دادنش و....

خیلیا اومدن برای آشنا و دوستی اما من تو همون بار اول و دوم می فهمیدم این طرف چه دیدی داره مثلاً از مردایی که سریع قربون صدقه می رفتن و فاز احساسی بر می داشتن و وعده ی ازدواج می دادن به شدت بدم میومد.

میری با یکی دوست میشی به طرف میگی فلانی من قصدم از این دوستی شناخت برای ازدواجه (نه این که صددرصد به ازدواج برسه) اگه آدم درستی باشه حرف تو رو مسخره و شوخی نمی گیره اونم مثل تو دنبال شناخته.

حتی اگه قصد ازدواج هم نباشه بازم اون رابطه رو مسخره بازی نباید بگیره.

حالا قصد تو شناخت برای ازدواج بوده اما قصد اون نه مسخره بازی بوده که اگه نبود همچین واکنش بچگانه ای نشون نمی داد می گفت به فلان دلیل قانع کننده ته رابطه ی ما ازدواج نیست.

حتی برای یه دوستی بدون ازدواج هم آدم مسخره ای هست.

یا دوست نشید یا اگه میشید رویا پردازی نکنین و زود باور نباشین.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

من فقط اینو میدونم که خود کرده را تدبیر نیست😊👌دختری که برای خودش و وقت و احساساتش ارزش قائل نباشه ...

کی همچین حرفی زده دقیقاً!!!!

یعنی تمام مردایی که سنتی ازدواج کردن طرف رو تا ابد دوست دارن یا برعکس هر کی دوست شده آدم بیخودیه!!!!

شما لازم نیست برای خوب نشون دادن یه نوع ازدواج همه رو بکوبی.

این تجربه ی شماست شاید درست باشه یا نباشه که نیست صددرصد.

خودتو اواره نکن . این پسره پرو تشریف داره . واسش هم مهم نیست خواستگار بیاد یا نیاد برات . اگه این خواستگارت خوب بود بعد تحقیق جواب بله یا خیر بود یا قسمتت هرکس بود خوشبخت بشی انشالله . 

من چتارو نخوندم ولی من و همسرم زمانی که با هم دوست بودیم قرار بود پاسم خاستگار بیاد شبش داشتم باهاش حرف میزدم گفتم فردا قراره واسم خاستگار بیاد گف به سلامتی گفتم ناراحت شدی کف نه بالاخره واسه هر دختری خاستگار میاد دیگه فردای شب خاستگار بهم زنگ‌زد که جی شد گفتم نظرم منفیه اونم گف من فردا با بابام حرف میزنم که بیایم خواستگاری 

بعدش که ازدواج کردیم بهش گفتم خیلی ناراحت شدم که بهت گفتم خاستگار دارم تو اصن واست فرقی نداشت گف بخدا همون موقع که این حروف بهم‌زدی تلفنو قطع کردم و مرخصی گرفتم‌اومدم خونه فقط گریه میکردم😂