2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183911 بازدید | 851 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی از گل و شیرینی مراسم براش عکس فرستادم میفهمه قضیه جدیه چون من هرچی به خانوادم گفتم نمیخوام راه ...

خودتو کوچیک تر میکنی فقط عکس بفرستی

اون این مدت فقط برای سرگرمی باهات بوده و تمام 

منم تو این دو راهیمبمونم و معلوم نباشه میاد یا ن یا برم و ی عمر حسرت بخورم

اول توکل کن به خدا و بعد بهش بگو.مگه خواستگار داری؟چرا میخوایی ردش کنی؟اگه خواستگار نداری خب چه کاریه؟یهو اینم از دست میدی

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۵-۲۱۳۷۳۸_telegram_1txp.jpg

ببین تمام عکس ها رو نخوندم... اگه واقعا خودت دنبال رابطه هدفمند هستی و میخوای خودت رو از سر کار بودن در بیاری  یه کار کن.. چند روز دیگه کلا باهاش کات کن و بگو میخوای ازدواج کنی باهات تماس نگیره..... بالاخره اگه تصمیمش جدی باشه بهت پیشنهاد میده

یبار پارسال جدی باهاش حرف زدم اون موقع ۷ ۸ماه از اشناییمون گذشته بود گفتم خواستگا برام اومده ولی من ...

عزیزم متاسفانه تموم این مدت فقط ازت سواستفاده کرده و قصدش ازدواج نبوده 🥺خدا لعنتش کنه کاش یکم  چشم و‌گوشتو باز میکردی 

تنها و غریب و بی کس 

من خیلی جدی بهش گفتم خواستگار برام اومده

میخوام ازدواج کنمم 

انقددر عصبی شد که ازش ترررسیدمم من تاحالا ندید بودم عصبی بشهه تو این سه سال

خیلی پسر  مغروریه .😂

انقدر حالش بد شد ..(وویس ک می داد متوجه میشدم..)

بماند ک چقد گرریه کرد بود

به ریشه وصل باش و اصل باش👌

من خیلی جدی بهش گفتم خواستگار برام اومدهمیخوام ازدواج کنمم انقددر عصبی شد که ازش ترررسیدمم من تاحالا ...

بعد چی شد خواستگارت رد کردی؟؟ با دوستت ازدواج کردی؟ 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

از لجمم شده بخدا میخوام خواستگاره رو راه بدم بگم دیدی دروغ نمیگفتمبعد اونم چی میگه؟خب بسلامتی پسره ش ...

خودتو حیرون این پسر نکن  عین خیالش نیست که شما خاستگار داری 

اگه خاستگارت پسر خوبیه جواب رد نده  سیم کارتت عوض کن  برو ازدواج کن