2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127339 بازدید | 1349 پست

به هیچکس 

چرا آدم حسودی نیستم ؟ دلیلش رو نمیدونم 

اما حسادت عمر رو تباه میکنه 

تو اطرافم خیلی دیدم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا خوشگلی مهم نیست مهم شانسه😢

زیبایی خودش شانس بزرگیه فقط کافیه در کنارش از عقل هم استفاده بشه تا این نعمت هدر نره البته اخلاق خوب باعث زیباتر شدن میشه و اخلاق بد ظاهر زیبا رو هم نابود میکنه

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

قبلا شاید به بعضیا حسادت میکردم ولی الان واقعا این حس وازخودم دور کردم مثلا چند سال پیش من ودوستم همزمان نامزد کردیم همه جا حرف شوهر دوستم بود که چه کارهااا که نمیکنه مناسبتی نبود که براش طلا های آنچنانی نخره چه خونه ای براش درست کرد حتی میگفت بهم گفته حق نداری ظرف بشوری مبادا دستات وناخنات خراب بشن وبه شدددت علاقه به سوپرایز کردن واین بساط ها داشت ودروغ نگم تو ذهنم خیلی مقایسه میکردم ولی پارسال فهمیدم شوهرش خیانت کرده ودارن جدا میشن خیییلی ناراحت شدم اون واقعا روی ابرها سیر میکرد هیچ کس فکرشم نمیکرد اینارو گفتم که داخل زندگی آدم ها باظاهرشون زمییین تا آسمون فرق میکنه نذارید این چیزها باعث بشه داشته هاتونو ندیده بگیرید 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام

به کسیکه سینه بزرگ داره 

موی بلند داره

جنسیت بچه هاش هم دختره هم پسر

خونش همیشه مرتبه وظاهرش آراسته

خوش صحبته ومیتونه جمع رو دست بگیره وهمه رو جذب کنه

به کسی که یه هنری رو خیلی حرفه ای بلده انجامش بده

به همه اینا حسودیم میشه چون خودم دلم میخواد داشته باشم ولی ندارمشون

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

پولدارا کسایی که دغدغشون پول نیس ست کردن لباسشون با ماشینشونه کسایی ک بدون ذره ای فکر ازدواج میکنن بهترین‌ چیزارو میخرن فقط با پول ددی و مایی ک برای یه خونه ۱۰۰ متری باید ده سال کار کنیم اونم اگ قیمتش بالانره

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱...️ 

پولدارا کسایی که دغدغشون پول نیس ست کردن لباسشون با ماشینشونه کسایی ک بدون ذره ای فکر ازدواج میکنن ب ...

من اگه پولدار بودم کل مشکلاتم حداقلش 99 درصدش حل میشد 

خیلی موفق میشدم

ولی حیف🥲

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من اگه پولدار بودم کل مشکلاتم حداقلش 99 درصدش حل میشد خیلی موفق میشدمولی حیف🥲

ن ببین همه چی پول نیس ولی خب پولم مهمه مثلا شوهرت خیانت کنه یا حتی پدرت بد اخلاق باشه اون پولداری از دماغت میاد

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱...️ 

حسودی نکردم ولی خیلی حسرت خوردم

حسرت یک تن سالم 

یک شوهر خوب 

یک خونه کوچیک

و یک زندگی باآرامش😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭