2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127068 بازدید | 1347 پست

حقیقتا تابحال دلم نمیخواسته جای کسی باشم ولی چندوقته دلم میخواد جای نگار رکنی باشم ، هیکل خوب پوست خوب بهترین و گرون ترین طلاها چندتا از به روزترین ماشین ها بهترین خونه ها و شریک زندگی پولدار و جنتلمن و ....... هرچی بگی بهترین هاشو داره . خوشبحالش😢

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

خداراشکر به هیچ کس حسادت نمیکنم و شرایط خودمو دوست دارم نمیگم خیلی اوکی هستم ولی سعی میکنم خودمو با شرایط خودم بپذیرم و با کسی مقایسه نکنم زندگیمو 

از صدای گذر آب چنان می فهمم🩷تند تر از آب روان عمر گران می گذرد🩷زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیسن🩷آن‌قدر سیر بخند که ندانی غم چیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اوناییکه داغ حوان ندیدن

به اوناییکه خانواده دلسوزی دارن

اوناییکه بابا دارن

اوناییکه سلامت روان دارن

اوتاییکه تو کشور دیکتاتوری زندگی نمیکنن... 

خدایا 

ولی شکرت سالمم

ولی شکرت بچه‌هام و عزیزام سالمن

خدایا شکرت یه سقف بالا سرم دارم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
حقیقتا تابحال دلم نمیخواسته جای کسی باشم ولی چندوقته دلم میخواد جای نگار رکنی باشم ، هیکل خوب پوست خ ...

میدونی چطور رسیده به اینا!!!  ولیمن دوست ندارم به هرقیمتی پولدار شم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
به آدمایی که خیلی آرامش دارن دنیا به یه ورشونم نیست اصلا معنی استرس و اضطراب رو نمیدونن آرزوم بود او ...

منم💔💔

درگیر پنیکم

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
کیمیا حسینی غبطه میخورممشخصه چرا

چون به عنوان زیباترین دختر ایران انتخاب شده?

نمیگم قشنگ نیس ولی دخترای زیادی هستن به قشنگی کیمیان یا حتی زیباتر فقط بچه پولدار نیستن اسمشون بره تو لیست 

حتی شاید خود شماهم به قشنگی ایشونین فقط چون پولداره معروف شده همه دارن خودشونو مقایسه میکنن باهاش.من اصلا مخالف این چیزام لیست دراری بگی کیا زیباترینن

تا الان برخی نظر کاربرا خوندم

بیشتریا کلا به پول شوهر پولدار مهاجرت موفقیت روابط خانواده های آدمو میبینن  یا خوشبختیشو از طریق پست اینستا 

ولی پشتشونو نمیبینن که رابطه شون با شوهرشون وقتی تنهان خوبه یا نه نمیبینن پشت اینستا چه خبره 

تلاشو نمیبینن چغدر پشتش زحمت کشیده به جایی رسیده 

شاید تا الان رابطه خانواده دوستاشونو دیدن ولی ندیدن که وقتی تنهان چه خبره مثلا یکی خانوادش بنظر خشن خشک میاد تو جمع ولی هیشکی ندیده این خانواده وقتی تنهان چه خبره 

__درخواست دوستی ندین ___________________

به همه ی اینایی که گفتید منم حسودیم شد والا بعضیاتون حق دارید🤕

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

ب دخترایی ک شوهر خوب و حامی دارن 💔

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

پنیک،نشخوار فکری،اضطراب بی دلیل همه شو دارم.از خودم حالم به هم میخوره

من الان قبل پریودمه و سردرد دارم

ولی حس سکته مغزی باهامه

داغونم💔💔

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌