2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127428 بازدید | 1349 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بازم شکر امیدوارم همیشه خوش باشی

آخخخخ گفتی 

منم ارزو شده برام یکم بیخیال باشم ولی مگههه میشه کرم دارم تو همه چی سرک بکشم خودمو اذیت کنم(منظورم مشکلات زندگیه)

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘

اونی که آدم پاکی بوده و الان سالهاست که مرده و چالش مرگ و اوندنیا رو پشت سرگذاشته و الان از ۷ دنیا راحت تو ناز و نعمته

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
آخخخخ گفتی منم ارزو شده برام یکم بیخیال باشم ولی مگههه میشه کرم دارم تو همه چی سرک بکشم خودمو اذیت ک ...

نوشخوار ذهنی نداری؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اومدم برات یه پیام بلند بنویسم از تک تک خواسته ها ، آرزو ها و رویاهایی که بهش نرسیدم اما کلی آدم اطرافم میشناسم که دارن اونطوری که میخواستم زندگی میکنن

اما بعد پشیمون شدم 

من به هیچ کس حسادت نمیکنم یا غبطه نمی‌خورم

با اینکه دل منم پره منم خیلی چیزارو دوست داشتم بهش برسم 

اما نمیذارم داستان زندگیم اینطوری باشه

هنوز کتاب زندگی من کامل نشده و صفحات زیادی داره

شاید صفحات اول خیلی خوشایند نباشه

اما صفحات بعدی رو خوشایند میکنم

کاری میکنم که حسرت و غبطه نخورم

نوشخوار ذهنی نداری؟

چجوری مثلا؟؟؟

چند نمونه بگو ک بگم دارم یانه

کلا خیلی ب خودم سخت میگیرم انگار همیشه میخام اذیت کنم خودمو

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘
چجوری مثلا؟؟؟چند نمونه بگو ک بگم دارم یانهکلا خیلی ب خودم سخت میگیرم انگار همیشه میخام اذیت کنم خودم ...

ببین من خودمم همینجوری ام میرم دقیقا پست ها و یا چیزایی رو میخونم و یا میبینم که میدونم توش یک چیزی داره تا خودمو زجر بدم و بعدش مدام تو ذهنم هی با خودم شروع به جواب دادن میکنم یعنی انگار خودت با خودت دعوا میکنی تو ذهنت 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت