2777
2789
عنوان

بچه ها ی نذر دارم قبلا حاجت گرفتم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 210 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزمان شا الله امام زمان براتون دعا کنن به حق عزت خدا

فداتشم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

به کسی تقدیم کردی؟

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

التماس دعا برای شفای مریضیم

زیارت عاشورای امشبمو خوندم اسمتو اوردم دعاتم کردم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

اسمم شکریه ترو خدا واسه مادر شدنن دعا کن اتشالله خودتم حاجت روا بشی🙏🥺

الان باز دارم زیارت عاشورا میخونم اسمتو اوردم دعاتم کردم

چشمت منور به ضریح سیدالشهدا ع وحضرت عباس ع فدات عزیزم 🌹

ان‌شاءالله حاجت روا بشی 

التماس دعا 

#جان_فدا                                                                      امروز قرارگاه حسین‌ بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(صلی الله علیه و آله و سلم)                      
واسه شفای دخترم دعا کن،اسمش طهوراس توروخدا از ته دلت بخواه💔منم واست ۱۰ تا صلوات فرستادم