2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127240 بازدید | 1349 پست
به دخترایی ک زود ازدواج کردن و درس نخوندنچون همش باید استرس درسو بکشم یا درس بخونم🤦‍♀️

مطمئن باش اونا بیشتر حسرت تورو میخورن

فک میکنی اونی که متاهله و بچه داره استرس نداره

درگیری ذهنی نداره... همه ی اینارو داره به علاوه

خونه داری و بچه داری و ...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فیلر بزن خیلی بهتره

فیلرم عمر داره دیگه.

و هزینش بالاعه.

مثلا فقط واسه بادی ۲۰ تومن میخاد.

درحالیکه من مشکلم رفع چاله چوله های کجمه🙃

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
موضوع انتقام چیه میشه توضیح بدین؟

دستورِ انتقامِ شرعی ( زیارت عاشورا ، دعای علقمه ، دعای معراج : 

و دعای علوی مصری 

( جهت دفع شر دشمنِ حسودِ بدخواهِ اذیت کن یا دفع شر مزاحم شرور

{ برای دفع دشمن ساده یا معمولی ، مزاحم ساده یا معمولی : سوره ی کوثر ۹ بار میخونن { یه کاربری میگفت ۱۲ بار } )

فیلرم عمر داره دیگه.و هزینش بالاعه.مثلا فقط واسه بادی ۲۰ تومن میخاد.درحالیکه من مشکلم رفع چاله چوله ...

پیش کدوم دکتر زدین؟ اخه چرا برای مامانم اصلا اینجوری نشده ؟! حتی خیلیم برجسته و پره  

به نظرم دکترتون کارش خوب نبوده

پس احتمالاً اشرافی متضرر نیستی ( احتمالا اسامی رو درست وارد نکردی و در دسته ی حادثه ساز هستی : فرقی ...

منم دست برادر و زن برادرم برام رو شده

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

همین تصمیمم دارم ( استخاره هم گرفت خیلی خوب اومده )( من بلدم با چه روشی اسامی اشرافی پیدا کنم ؛ فقط ...

برا عوض کردن اسم چ چیزایی نیازه؟ ؟؟؟

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

برادر بزرگترت هم جادو میگیره برات یعنی با هم همدستن 😵من فکر میکردم زنداداشم تنهاس ( الآن میدونم ۱۰ ...

اره متاسفانه زن برادرم ک نمیاد خونمون شکر خدا 

ولی برادرم ۲۴ساعته وقت ولی وقت خونمونه کلید خونه رو داره میاد داخل 

فقط خدا میدونه چیا ک نمیریزه خونمون چیا ازم برنداشته

اره متاسفانه زن برادرم ک نمیاد خونمون شکر خدا ولی برادرم ۲۴ساعته وقت ولی وقت خونمونه کلید خونه رو دا ...

نه زنداداش من ( با همدستی مادر و خواهر ق.حبش ) میترسه من زودتر از خواهر عجوزه ش سر و سامون بگیرم 

داداشم انگار یه بره آهوئه ( همینقدر معصوم همینقدر آروم یه فرشته س یه آقاس ) 

داداشم نمیدونه ( البته زندا اشم با داداشم لیلی و مجنونن " اما هیچ بعید نیست برای داداشمم طلسم محبت اینا گرفته باشه کسی که برای جفت خواهر سوهراش جادو مادو میگیره قطعا برای سوهرشم طلسم محبت میگیره ) 

کاربری بود میگفت خواهرم ۴ بار با بردن مو پیش جادوگر ؛ ۴ بار جادوی سیاهم کرده پیش بقیه نمیگه و وقتی تنهاییم خیلی رک میگه ، منم اون ۲ تا دستور انتقام رو براش نوشتم طفلی کلی هم تشکر کرد 

پیش کدوم دکتر زدین؟ اخه چرا برای مامانم اصلا اینجوری نشده ؟! حتی خیلیم برجسته و پره به نظرم دکترتون ...

ما شهر کوچیکیم.

اره دکترم خوب نبود.

اما چربی زیاد زده بود یبارم واسه ترمیم رفتم.

الان کلا کجو کوله و تابه تا شده.

اعصابم بهم میریزه خیلیا خودشون اندامشون رو فرمه من هی هر چند سال باید به فکر هیکلم بیفتم🫠

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲