2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127512 بازدید | 1349 پست

به اوناییکه واقعا حقشون نبود ولی کارمند دولت شدن.  حس خیلی بدی دارم.  فکر می کنم حق منو خوردن🤣. 

البته همه کارمندا رو نمیگم ها.  شوهر خودمم کارمنده

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من ادم حسودی نیستمتو عمرم فقط به حال یه نفر غبطه خوردمتو پر قو بزرگ شد و الانم مهاجرت کرده و داره به ...

امضات فرستادم

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی تاپیک جالبیه

به کسانی خیلی غبطه میخورم که در هر شرایط سخت و حادی آرامش دارن هیچ چیزی رو سخت نمیگیرن کنایه نمیزنن غیبت نمیکنن دل نمیشکنن مهربان و خاکی آن توهین نمیکنن و اخلاق سر لوحه زندگیشونه

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.عاشق امام زمانم.

تو دنیا چیزی وجود نداره غبطه و حسرت نخورم 

خودمم متوجهم این همه حسودی داره نابودم میکنه و میکشه پایین منو ولی بلد نیستم چجوزی مهارش کنم 

به سهمیه دارا 

به فرهنگیا 

به پزشکای مملکت 

به پولدارا و خفنای مملکت 

به مامانایی که با دخترشون رفیقن به این یکی به شدت حسودیم میشه من مامانم اصلن حرفی نداریم بزنیم اگرم بزنیم دعوامون میشه

به دانشجوعا 

به اونایی که کنارشون یه جنتلمن دارن که عاشقانه میپرستنشون 

ریدم تو زندگیم 

غبطه رو وارد زندگیم میکنم چون باعث پیشرفتم میشه ولی حسادت رو هرگز 

چون نابودم میکنه

از هر چیزی که حسادت منو برمی انگیزه دوری میکنم.

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

به خواهرشوهرم که خونه وزندگی وکل جهازشو هزینه عروسیشو پدرشوهرش داد وقبل عروسیش مادرشوهرش فوت شد وهیچ مشکلی نداره وزبونش هزار متره ولی منی که همه این هزینه هارو بابام داد وخانواده شوهر یه جفت جورابم برام نخریدن اینقدررر اذیتم کردن اینقدر توهین کردن مخصوصا همین خواهرشوهرم مادرشوهرمو علیه من پر کردعروسیم دعوا راه انداخت وووونمیدونم چرا خدا وکارما براش جبران نکرد

حسودی که نه ولی دوست داشتم جای خواهرشوهرم باشم تک دحتره باباش پولداره موقعیت اجتماعی خوبی داره هممممه موع امکانات داره ظاهرش زیباس پوستش خیییلی قشنکه از هیییچی کم نداره حرف بزنه تو خونشون کسی رو حرفش حرف نمیزنه با ۲۶ سال سن باباش عین یه دختر بچه کوچولو قربون صدقش میره 

ب خواهر شوهر 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،