2777
2789
عنوان

فکرکرد دزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 36 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مامانم خیلی ساده و خونگیه 

یه بار خرید بودیم داشتیم روسری انتخاب میکردیم مامانم همه روسری ها رو گرفته بود دستش بعد دستشو پایین نگه داشته بود من قشنگ متوجه شدم صاحب مغازه خیلی بد نگاه میکنه حالا به مامانم میگفتم بزارشون رو میز نمیزاشت بدبختی این جا بود با ایما و اشاره هم متوجه نمیشد کارش باعث بدبینی مغازه دار شده 

من خودم چادریم تا حالا از این موارد ندیدمولی خیلی از خانم های چادری این موضوع برام تعریف کردن که بهش ...

من دیدم حتی لباس به یه خانوم چادری فروختن گفت برم بیرون از عابر بانک کارت به کارت میکنم اعتماد کردن و مشکلی هم نبوده

ناراحتی نداره که بالاخره نمیشه اعتماد کرد جلوی ضرر را گرفتن منفعت است اونا احتیاط میکنن شما هم جدی ن ...

اخه خیلی هم ازشون خرید میکردم دیگه باید منو بشناسن

.............