2777
2789
عنوان

فکرکرد دزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 36 پست
چادری هستین؟چون به خانم های چادری خیلی شک میکنن

چه دلیل مسخره ای

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما ی بار رفته بودیم خرید.کاپشن همسرم خیلی دست و پا گیر بود گذاشت تو سبد، وقتی رسیدیم صندوق همسرم میخواست کاپشنش رو برداره، صندوق دار به همکارش مثلا اروم با اشاره به من و همسرم گفت از اون حرفه ای هاست. انقدر بهمون برخورد که شد اخرین باری که به اونجا میریم.چقدر بعضی ها ندیده نشناخته راحت تهمت میزنن

چادری هستین؟چون به خانم های چادری خیلی شک میکنن

یعنی چی به چادری شک کنن ما چادری هستیم تا حالا کسی به ما شک نکرده طلا فروش اصلا نمیشناسه هرچی طلا بخریم کم داشته باشیم میگه من آدم ‌شناسم بعدا بیارید

اصطلاح خونگی خیلی عجیب بود و جدیداز کجا به ذهن تون خطور میکنه؟

از اون جا که همیشه تو خونست و اصلا بیرون نمیره و اجتماعی نیست ...شبیه دختر خوبای خونگیه زن خوب و بسازیه ولی حریف هیچ کس نیست و همه میتونن آقا بالاسری کنن براش چون آفتاب مهتاب ندیدسو.... باز بگم؟