2777
2789
عنوان

ازدواج آری یا نه

581 بازدید | 57 پست

میشه شرایطم رو بخونید نظر بدید

27 سالمه

یکبار 8 سال پیش تو عقد جدا شدم مهریه اینا هیچی نگرفتم

بعد خودم درس خوندم شاغل شدم، همراه پدر مادر زندگی میکنم ماشین دارم حقوق ثابت دارم 

ولی دلم ازدواج نمیخواد:)) برای ارشد میخونم در حال حاضر، و یه کار آزاد در حال شروع کردن هستم مرتبط با شغل اصلیم

آزادی دارم مسافرت میتونم تنهایی برم دیر رفتی زود اومدی شب دیر کردی ازین حرفا نداریم منظور استقلال رو دارم

اصلا دلم نمیخواد وارد رابطه شم ازدواج احساس میکنم ب دغدغه هاش نمی ارزه

شخصیت ازدواجی راه بیا ندارم زیاد یا شایدم اینطور فکر میکنم ولی احساس میکنم با ازدواج دغدغه های مالی فکری و و و وچندین برابر میشه و برای من نمیصرفه الان اون آرامش رو دارم خودم میرم میام خرج میکنم نمیکنم دغدغه های دیگه ندارم درون گرا هم هستم 

حالا شما بودید چیکار میکردید؟

دلت بچه نمیخواد

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جات بودم ازدواج نمیکردم 

بخاطر شغلت خوشبحالت

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

ازدواجی که باعث رشد و یک همراه کنارت باشه عالیه

بشرطی که درست باشه و باعث پیشرفت بشه در کنار دارایی هاتون میتونه شما رو به تکامل برسونه

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺
نه از بچه زیاد خوشم نمیاد😂مسئولیتش زیاده

پس ازدواج نکن 

سینگلی تا ابدتت مبارک😍😍😍😍😍😍بخدا بهتر از ازدواجه

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️