2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوایلش اسمش میومد گریم میگرفت ولی عشقمون دو طرفه بود برگشتیم الانم قصدمون جدیه ولی اوایلش خیلی سخت ب ...

منم یه چشمم اشکه الان یه چشمم خون

دعا کن برای ما هم(:

الاان عااالی فوق العاده خیلییی خوبم نسبت ب اونموقع

اصلا دمم گرم 

ولی خب اون آدمو و کشتم و از خودم ادم جدید ساختم 

خیلی سخت بود حدودا ۵ ماه طول کشید ۳ ماه اول خیلی بد بعدش انگار چند هفته ی بار یادم میفتاد 

از خودم ناراحت بودم بخاطر پر و بال دادن ب ادمای اشتباه و بی لیاقت و اعتماد ب کسی ک نباید 

توام میتونی نترس✨️🫂

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

ببینید از نظر من خاطرات به یه آدم ارزش میده فرق یه آدم توی خیابون با همسر یا دوستتون میدونید چیه؟

شما با اون دوست یا همسرتون خاطرات داشتید حالا چه خوب چه بد

به نظر من خاطراته که به یه چیزی ارزش میده

خاطرات هم هیچوقت فراموش نمیشن پس نمیشه همیشه طرفو فراموش کرد یا دوسش نداشت ولی میشه کمتر داشت میشه کمتر بهش فکر کرد تا وقتی که کلا فراموش کنی خاطراتو و فراموش کنی طرفو که بالای ۵ سال طول میکشه