2777
2789
عنوان

ازدواج آری یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 57 پست
رشته تون چیه؟

شیمی

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استخدامی آموزش پرورش فکر کنم شیمی هم برمیداره نه؟ دوست نداری شرکت کنی؟

امسال سال اولیه که میتونم. شرکت میکنم ولی خیلیییی کم برمیدارن امیدوارم بشه. جسارتا شغلتو میشه بپرسم؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

دخترای بشدت مستقل اصولا یا ازدواج نمیکنن یا یه شریک زندگی مثل خودشون باید داشته باشن و شوهری بشدت ساپورتیو نه از لحاظ مالی  از لحاظ های دیگه که  زن احساس درک شدن داشته باشه 

امسال سال اولیه که میتونم. شرکت میکنم ولی خیلیییی کم برمیدارن امیدوارم بشه. جسارتا شغلتو میشه بپرسم؟

ان شاءالله که میشه

ببخشید دوستمون هم پرسید من چون اطلاعات زیادی نوشتم به خاطر اون عذر میخوام نمیتونم بگم🥲

چرا صبرر؟

دوست دارم بیشتر روی خودمون متمرکز باشیم 

درگیری ذهنی آقایون رو اذیت می‌کنه 

ایشون حتی درگیر پریودی منم میشن 

برنامه داره روی گوشیش دو بار ک زودتر پریود شدم مستقیم رفتیم سونو و پیش پزشک 

برا تغییر فصل بوده وقتی اینطوریه باید سه چهار سال خوب جمع و جور بکنه زندگیو تازه ۶ ماه پیش مدرک پایان طرحش رو گرفته تا ایشالله یکی دو سال کار کنه کارش بگیره 

ان شاءالله که میشهببخشید دوستمون هم پرسید من چون اطلاعات زیادی نوشتم به خاطر اون عذر میخوام نمیتونم ...

کاش بشه دعام کن

اوکیه درکت میکنم