2777
2789
عنوان

ازدواج آری یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 57 پست
معلوم نیست اون پیری هام زنده باشم یا نه😬البته ان شاءالله شما120 سال عمر کنی خودمو میگمبعد برای پیری ...

منطورم از پیری ۴۰ به بالا بود

از یجایی به بعد علایق آدما عوض میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب زندگیت هم از نظر خودت خوبه هم از نظر من اگر دوست نداری ازدواج نکن ولی حس میکنی بعدا ممکنه پشیمون شی کم کم بهش فکر کن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
نه از بچه زیاد خوشم نمیاد😂مسئولیتش زیاده

من با دوست پسرم ی مدتی توی ی خونه زندگی کردیم 

مسئولیت ها بیشتر شده بود ( ولی نه برای کسی که تنها زندگی بکنه ) نیم ساعت زودتر میومد دنبالم می‌دیدم وسایل چیده بریم بیرون 

صبحونه درس کرده 

ناهار درست میکردم سفره مینداخت جمع می‌کرد 

نمیدونم چرا احساس کردم اگه یک روز باهاش ازدواج کنم خیلی با درک و شعور خواهد بود ۱۱ از سر کار برمی‌گشتم می‌گفت نمی‌خواد چیزی درست کنی یا غذایی که زود آماده بشه می‌خوردیم 

میدیدم چقدر فعاله و مسئولیت پذیر 

از زندگی تو خونه پدر راحت تر بود بخدا

نه فکر نمیکردم تا وقتی موقعیت خوبی پیش بیاد یعنی انسان باشه همینکه مستقلی عالیهولی یه سوال شما چجوری ...

اولیش استخدام یه ارگان دولتی شدم

اونی هم که الان دارم راش میندازم متناسب با همون شغلم فقط به شکل آزاد ببخشید نمیتونم واضح بگم