2777
2789
عنوان

این شپشه

141 بازدید | 19 پست

بچه ها این نینی سایت داره بازی درمیاره تایپک ها میاد ولی عکسم لود نمیشه عصبی شدم .

این شپشه؟؟؟

این و چندتا دونه قهوه ای رنگ مثل خاکشیر از موهام دراومد . 

دکتر محلول داد شونه کردم اینا دراومد . دکتر گفت نه شپش نیست این سفید سفید ولی من الان شونه کردم اینا شد .

چون عکس نمیاد لینکش میزارم پایین !!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس واضح نیست ولی به نظر من شپش نیست.

جدی ؟؟

پس چرا حس میکنم یه چیزی روی سرم راه میره و خارش دارم ...

اینارو هم الان با شونه اومد بیرون و یک دونه هایی مثل خاک شیر 

جدی ؟؟پس چرا حس میکنم یه چیزی روی سرم راه میره و خارش دارم ...اینارو هم الان با شونه اومد بیرون و یک ...

توهم زدی شاید. یا پوستت خشک شده. دستتو بکش به ساقه ی موهات. پشت گوشا و بالای گردن. تخماشو تو یک سانتیمتری پوست سر باید پیدا کنی. چسبیده به ساقه. سفیده و خیلی راحت جدا نمی شه. باید با ناخن بکشی.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
توهم زدی شاید. یا پوستت خشک شده. دستتو بکش به ساقه ی موهات. پشت گوشا و بالای گردن. تخماشو تو یک سانت ...

عه جدی؟؟

نمیدونم حالا دکتره هم همینو گفت من با شونه اینارو پیدا کردم خیلی ترسیدم ، دکتره برداشته بهم قرص ارامبخش داده میگه از استرس!!!😭😭🥲

من میرم این محلول رو استفاده میکنم دوباره، روز یکی دوبار هم شونه میکنم ، کوتاه هم میکنم موهام خیلی بلنده . 

باز پیشگیری بهتره !!

بعد برای سطوح ک مبل و تخت باید چه اسپری بزنم؟ 

رفتی بیرون ی چیزی رو موهات ریخته یا دستت کثیف بوده زدی موهات الان شونه کردی اومده بیرون

اخه دو هفته اس احساس میکنم چیزی داره تو سرم راه میره ، باورت میشه نمیدونم دیگه الان توهمه یا واقعیت 😭😭