2777
2789

حلقوی، ارتجاعی 

راسته میگن بیشتر دخترا این مدلی ان؟؟؟؟ 

کسی هست این مدلی بوده باشه و خون هم داشته باشه 

دو ساعت دیگه نوبت ماما دارم از استرس سوالم شد

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدکتربپرس دیگه بهترمیدونه جوابتومیده

دو ساعت دیگه نوبتمه 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

استرس چرا داری

تاپیک قبلیام گفتم 

نه چون قبلا مثل وحشیا انجام میدادن و مردا هیچ اطلاعاتی نداشتن  همه خون ریزی داشتن 

الان که اگاه تر شدن و بیشتر بلدن خون ریزی کمتر پیش میاد میان میگن حلقوی بوده و فلان 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

تاپیک قبلیام گفتم

خوندم عزیزم به خودت اطمینان داشته باش 

گلی که پاکه چه منتش به خاکه برو جلو بهت میگه و نامه میده

جدیدا سنیدم اگه نداسته باشی هم بازم نامه میدن میگن سالمی

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

منم ارتجاعی بودم

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡