2777
2789

ولی اون هر دفعه سکوت کنه و چیزی نگه در صورتی که بدویند درون گرا هست طبیعیه ؟ یا واقعا حسی نداره و دنبال سو استفاده هست ؟ 

تو چرا اول اینو گفتی 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طبیعی نیست 

بروز احساسات ربطی به درونگرا بودن نداره 

کسی درونگراست که اجتماعی نیست وگرنه من کلی درونگرا دیدم که بلدن ابراز عشق و علاقه کنن 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

احتمالا دراون حد دوستت نداره ک بخواد تکرار کنه حرف تورو

چون خودمم اینجوریم 

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
درونگرا ها خجالتی هم هستن

دیگه نه اینقد که عشقت بگه عاشقتم تو زل بزنی بهش فقط

کلی درونگرا خجالتی دیدم که خیلییی بروز میدن حسشونو به عشقشون اتفاقا

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم^_^

اشتباه کردم ؟ نمی‌دونم دست خودم نبود زیادی برونگرام

معلومه که اشتباه کردی

مرد باااید باید عاشق تر باشه 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند