2777
2789
عنوان

این شپشه

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 19 پست
عه جدی؟؟نمیدونم حالا دکتره هم همینو گفت من با شونه اینارو پیدا کردم خیلی ترسیدم ، دکتره برداشته بهم ...

بابا نکن این کارا رو. داروها و شامپوهای ضد شپش شدیدا مضرن. تا مطمئن نشدی استفاده نکن بیخودی.

کوتاه کرد مو هیییچ فایده ای نداره. خود شپش روی سره. تخماش دقیقا نزدیک پوست سر. یعنی اگه کچل نکرده باشی( که اصلا لازم نیست) کوتاه و بلندش فرقی نمی کنه.

سطوح مبل و تخت رو هیچ ماده ی سمی نزن! رو شپش تاثیری ندارن. خودتونو مریض می کنن.

راستی عکس شپش رو تو نت سرچ کن. یه شکل مشخصی داره. خیالت راحت بشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اخه دو هفته اس احساس میکنم چیزی داره تو سرم راه میره ، باورت میشه نمیدونم دیگه الان توهمه یا واقعیت ...

این یه حالتی از پوست هست اکثرا دارن 

منم دارم حس میکنم حشره راه میره رو موهام رو دستم رو پام 

ولی چیزی نیس

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این یه حالتی از پوست هست اکثرا دارن منم دارم حس میکنم حشره راه میره رو موهام رو دستم رو پام ولی چیزی ...

نمیدونم امیدوارم واقعا این همون باشه باورت نمیشه یه هفته است مثل دیوونه ها شدم، خانوادمم روانی کردم 🥲🥲😭

بابا نکن این کارا رو. داروها و شامپوهای ضد شپش شدیدا مضرن. تا مطمئن نشدی استفاده نکن بیخودی.کوتاه کر ...

باورت نمیشه میدونی ممکنه اصلا اون نباشه ولی اصلا به بار روانی افتاده روم، اصلا دارم دیوانه میشم وسواس گرفتم 🥲🤦‍♀️

باورت نمیشه میدونی ممکنه اصلا اون نباشه ولی اصلا به بار روانی افتاده روم، اصلا دارم دیوانه میشم وسوا ...

نه بابا می فهمم. منم در مورد بعضی چیزا همینجوری می شم. خودخوری می کنم! امیدوارم زودتر مطمئن بشی خیالت راحت بشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!